PwC

Ejerleder hjælper miljøet ved at benytte importcontainere til eksportlast og vinder Temaprisen 2021 i Østjylland

Del

Frank Hjortekær-Jensen fra Dania Connect A/S har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i Østjylland ved Årets Ejerleder 2021. Han får prisen for at være frontløber i transportbranchen, når det kommer til bæredygtighed. Ejerlederen fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen hos PwC i Aarhus.

Frank Hjortekær-Jensen fra Dania Connect A/S er Temaprisvinder i region Østjylland 2o21.
Frank Hjortekær-Jensen fra Dania Connect A/S er Temaprisvinder i region Østjylland 2o21.

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2021 overrækkes for femte gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, bæredygtighed, og derigennem bidrager til en mere bæredygtig fremtid både miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt. Prisen går i år til Dania Connect A/S og ejerlederen Frank Hjortekær-Jensen.

”Temaprisen går til Frank, der på 10. år driver Danica Connect med en høj grad af social ansvarlighed og så miljømæssigt ansvarlig transport som muligt. Han forsøger at gå foran i en branche, som han mener har et særligt ansvar for at tænke bæredygtigt,“ fortæller Mads Meldgaard partner i PwC i Aarhus, og tilføjer:

“Dania har implementeret en 3-sporet strategi, der indeholder digitalisering, bæredygtighed og socialt ansvar. Den medfører bl.a., at Dania Connect A/S samarbejder med alle transportvirksomheder om at kombinere import og eksport ved at lave genlæsninger af containere, hvilket er med til at reducere antallet af kørte kilometer.”

Social og miljømæssig bæredygtighed
Gennem den 3-sporede strategi gør Frank Hjortekær-Jensen også op med en branchekutyme, hvor der kan være forskelsbehandling af medarbejdere set fra et nationalitetsperspektiv. Gennem årene har tiltagene medført, at Dania Connect A/S er blevet et særdeles attraktivt sted at arbejde – uanset hvem du er.

“Hos Dania Connect A/S sørger Frank for, at vognmændene behandles ens uanset nationalitet, og at de får ligeløn. Chaufførerne tilbydes også diverse velfærdsforhold samt muligheden for at overnatte andre steder end i deres lastbiler,” fortæller Henrik Kjærulff Damsgaard, regionsdirektør i Nykredit.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Betina Hagerup, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2021 i Østjylland er Frank Hjortekær-Jensen:

”Frank går foran i branchen og har formået at minimere tomgangskørsel ved at udvikle en digital platform, der gør det muligt at udnytte importcontainere til eksportlast. Endvidere er det muligt for kunderne at indhente data og beregne, hvor stort et klimaftryk den pågældende service medfører,” udtaler Betina Hagerup og ønsker tillykke med prisen

Vinder af Årets Ejerleder i Østjylland 2021
Vinderen af Årets Ejerleder 2021 i Østjylland blev Peter Vang Christensen, der er ejerlederen bag Plantorama A/S med hovedsæde i Lystrup. Han har de sidste 25 år formået at bygge en virksomhed op fra 20 medarbejdere til nu 700 medarbejdere, der er med til at skabe en ”Oase af liv” i Plantoramas 13 havecentre i Danmark. Plantorama er i dag en helt unik virksomhed med få konkurrenter og udsigt til yderligere vækst. 

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Rikke Gredsted Seidenfaden fra Nykredit på mobil 4455 1449 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler. 

Tidligere temaprisvindere
2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Anders Aagaard Jensen fra Relevant Holding ApS (2019), Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016).

Nøgleord

Billeder

Frank Hjortekær-Jensen fra Dania Connect A/S er Temaprisvinder i region Østjylland 2o21.
Frank Hjortekær-Jensen fra Dania Connect A/S er Temaprisvinder i region Østjylland 2o21.
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

 

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Danmark er skatte- og afgiftsmæssigt det mindst attraktive EMEA-land at drive virksomhed i9.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danmark er det mindst attraktive land for private virksomheder og iværksættere, når det kommer til skatter og afgifter. Til gengæld har Danmark rammerne for teknologisk infrastruktur på plads og rangerer næsthøjest inden for den kategori. Det viser PwC’s første EMEA Private Business Heatmap, der rangerer 34 EMEA-landes forudsætninger for at fremme iværksætteri og drive virksomhed ud fra syv forskellige kategorier.

Tilliden i markedet for ejendomshandler er tilbage på niveauet fra før COVID-192.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Markant flere europæiske ejendomsledere mener, at erhvervstilliden vil stige i det kommende år, og tilliden i markedet for ejendomshandler er samtidig tilbage på niveauet fra før COVID-19. For andet år i træk indtager København en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2022. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum