PwC

Ejerleder-duo hyldes for deres indsats under Covid-19

Del

Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen fra Ribe-virksomheden Logitrans A/S er med til at inspirere i en vanskelig tid for mange. Søskende-duoen har vist samfundssind, handlekraft og tænkt anderledes i en krisetid - for at sikre forretning og arbejdspladser. Derfor fortjener Gitte og Dortes historie at blive delt ved Årets Ejerleder 2020, hvor PwC, Nykredit og Dansk Erhverv hylder alle dem, der gør en forskel.

Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen fra Ribe-virksomheden Logitrans A/S
Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen fra Ribe-virksomheden Logitrans A/S

Gitte Kirkegaard, adm. direktør og medejer af industrivirksomheden Logitrans A/S, driver og ejer familieselskabet sammen med søsteren Dorte Pedersen, der er produktionsdirektør. Covid-19-krisen har været en stor udfordring for Logitrans A/S, men den har også været et læringsmæssigt vendepunkt for familievirksomheden, hvor de to søskende og resten af teamet på få dage fik vendt skuden ved bl.a. at implementere og investere i digitale idéer og koncepter.

“Selv om de nye digitale tiltag i starten mødte modstand blandt de mest skeptiske medarbejdere, lykkedes det Gitte og Dorte at ændre medarbejdernes mindset, og alle kom med på digitaliseringen. Gitte og Dorte har dermed vist stor handlekraft og tænkt anderledes i en krisetid, der kan være til inspiration til andre,” lyder det fra juryen bag Årets Ejerleder 2020. 

Digitalisering var vejen frem
De forskellige digitale tiltag har medført nye kunder, nye distributionskanaler og nye produkter, og det er sket gennem en høj grad af kommunikation og transparens, så hele teamet i Logitrans har været inkluderet og informeret i de omskiftelige Covid-19-tider. I perioden er det fx. lykkedes at flytte produktion fra Ribe til Kina, uden at de som vanligt har været i landet, takket være nye, digitale arbejdsformer.

Logitrans har bl.a. også lanceret "Det virtuelle akademi" i Covid-19-tiden, som de fortsætter med, også efter genåbningen. Det har bragt dem, der ved noget om produktet tættere på dem, der ved noget om kunderne - uanset hvor de måtte befinde sig på landkortet. 

“I hele perioden har Gitte og Dorte informeret holdet, holdt dem tæt til sig, lavet arbejdsfordeling - og sikret en god balance mellem arbejds- og privatliv. Der blev købt uddannelsesforløb til tiden, hvor alt stod  stille, der blev doneret værnemidler til Esbjerg Sygehus - og antallet af flexjobs og  lærlinge forblev uændret. Det er at udvise samfundssind i en krisetid,” lyder det fra juryen. 

Om Logitrans A/S
Ribe-virksomheden Logitrans er familievirksomhed med stort F og har i år 80 års jubilæum. Der har altid eksisteret en stor grad af nysgerrighed og pionerånd i Logitrans, som har været gennemgribende i alle virksomhedens 80 år. I 2015 gav Erling Pedersen posten som administrerende direktør videre til sin datter, Gitte Kirkegaard. I dag er Logitrans blandt verdens førende udbydere af internt transportmateriel og har flere end 100 ansatte inden for udvikling, produktion, salg og service. 

Om Årets Ejerleder 2020
Årets Ejerleder 2020 er også påvirket af den skygge, som pandemien har kastet over dansk erhvervsliv. Derfor har PwC i år valgt at udpege 21 ejerledere, der har vist samfundssind og handlekraft og tænkt anderledes i en krisetid - for at sikre forretning og arbejdspladser og for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt. Det er ejerledere, der bidrager til fællesskabet, til samfundet og til genstarten af Danmark, og som andre kan blive inspireret af. Der udnævnes således ikke i år en vinder af Årets Ejerleder 2020.

Nøgleord

Billeder

Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen fra Ribe-virksomheden Logitrans A/S
Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen fra Ribe-virksomheden Logitrans A/S
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Det københavnske marked for ejendomsinvesteringer er blevet mere attraktivt15.12.2020 08:08:23 CETPressemeddelelse

Investering i fast ejendom er en af de få investeringsformer, der stadig giver afkast på et tidspunkt med lave eller negative renter. København indtager i år en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2021 og er dermed blevet én tand mere attraktiv sammenlignet med sidste år. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).