Total-Tjek

Ejendomsmæglere giver dårlig rådgivning på trods af tårnhøje honorarer.

Del

Undlader at fortælle om en mulighed, der kan spare boligsælgere tusinder af kroner.

Når du skal sælge din bolig er det ofte forbundet med en del udgifter. Benytter du en ejendomsmægler vil dette typisk være den største udgift. Til gengæld burde du så kunne være sikker på, at ejendomsmægleren varetager dine interesser.

”Nogle ejendomsmæglere lever op til deres rådgivningsansvar og oplyser boligsælger om muligheden for selv at bestille rapporter. (tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn), og andre ejendomsmæglere oplyser ikke om denne mulighed”, siger Adm. direktør Kenneth Madsen fra www.Total-Tjek.dk.

En undersøgelse viser, at op mod 40 pct. af boligsælgere ikke fra deres ejendomsmægler får oplysninger om, at de selv må bestille rapporter. Priser på rapporter varierer meget.

Har din ejendomsmægler ikke oplyst dig om muligheden for selv at bestille rapporter, bør du indhente et uforpligtende tilbud på nettet søg evt. på tilstandsrapporter, eller energimærker.

Foreligger der to forskellige sammenlignelige tilbud, er prisdifferencen i sig selv naturligvis nærliggende. Viser det sig, at du kunne have sparet penge ved selv at bestille dine rapporter, bør du kontakte ejendomsmægleren og forsøge at få godtgjort differencen. Stil dit spørgsmål eller deltag i debatten på Facebook https://www.facebook.com/faq.om.huseftersynsordningen/ eller på https://www.facebook.com/Total.Tjek/

”Sælger har en interesse i en så lav præmie så muligt, og ejendomsmægler skal i henhold til loven varetage sælgeres interesser!,” udtalte vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening Anders Palmkvist til økonomisk ugebrev i forbindelse med konkursen i Husejernes forsikring.

En tilsidesættelse af mæglers pligter kan medføre sanktion (typisk bøde) såfremt mægleren indbringes for Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere. 

Nøgleord

Kontakter

Adm. direktør Kenneth Madsen, km@total-tjek.dk, T: 75 60 15 60, M: 22 52 23 57

Billeder

Links

Information om Total-Tjek

Total-Tjek
Havgyden 33
6100 Haderslev

https://www.total-tjek.dk
Total-Tjek

Vi er ICO 9001 certificeret til at udarbejde tilstandsrapporter og energimærker på enfamiliehuse samt erhverv over 500m2. 

  • Vi har hele Jylland samt Fyn som vores arbejdsplads.
  • Vi udføre opgaver for private samt erhverv.
  • Vi er 100% uafhængig af ejendomsmæglere og forsikringsselskaber
  • Vi er din uvildige rådgiver i forbindelse med køb og salg af fast ejendom
Total-Tjek 

Total Tryghed

 

 

Følg pressemeddelelser fra Total-Tjek

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Total-Tjek