Egedal Kommune

Egedal styrker udelivet med flyverdragter til alle pædagoger

Del

Udelivet i institutioner og SFO er blomstret op under corona-krisen. Det er værd at holde fast i og kræver, at også de voksne kan holde varmen. Derfor går Egedal nu foran som kommune og sørger for flyverdragter til alle faste pædagoger og medhjælpere for at understøtte det gode udeliv i hverdagen.

Pædagogerne i Egedal er alle blevet udstyret med flyverdragter, for at styrke udelivet ifm corona. Foto: Egedal Kommune
Pædagogerne i Egedal er alle blevet udstyret med flyverdragter, for at styrke udelivet ifm corona. Foto: Egedal Kommune

Med COVID19 har udeaktiviteterne i SFO og dagtilbud fået et stort boost, og det er en erfaring over hele landet, at flere timer i frisk luft er et plus for børnenes trivsel. De mange udeaktiviteter kan dog være en kold fornøjelse for de voksne, som alt andet lige bevæger sig mindre end børnene, og derfor leverer Egedal Kommune nu flyverdragter til alt pædagogisk personale for at styrke både komfort og det pædagogiske arbejde:

- Vi ser mange positive effekter af det voksende udeliv for Egedals børn, og det vil vi rigtig gerne holde fast i. Med en god flyverdragt bliver det nemmere for medarbejderne at sidde i en våd sandkasse eller gå på opdagelse med børnene i en mudret skov, forklarer centerchef for Skole og Dagtilbud Lone Kvist.

695 flyverdragter imødekommer et stort ønske

I Egedal har SFO-pædagog og tillidsrepræsentant Pia Posborg i efteråret via BUPL rejst ønsket om varmt udetøj til det pædagogiske personale for bedre at kunne imødekomme corona-tiltaget om at være mest muligt udenfor. Det ønske imødekommer kommunen nu med i alt 695 indkøbte flyverdragter.

- Både som tillidsrepræsentant og som medarbejder er jeg super glad for, at Egedal Kommune som arbejdsgiver lytter til vores efterspørgsel på varmt udetøj. Det kommer både medarbejdere og børn til gode, siger Pia Posborg.

- Vi har fokus på kvalitet i hverdagen både for børnene og for vores pædagogiske personale og på, at naturen skal bruges i hverdagen, og her giver varmt udetøj til personalet rigtig god mening, forklarer Lone Kvist.

’Vildt behagelige’ at have på

I løbet af november får alle Egedals dagtilbud og SFO’er leveret flyverdragter i selvvalgte størrelser. De første tilbagemeldinger lyder på, at flyverdragterne giver stor bevægelsesfrihed og er ’vildt behagelige’ at have på.

Fakta

  • I alt 695 flyverdragter leveres til alle faste pædagogiske medarbejdere
  • Der er lagt vægt på komfort, pasform og et udvalg af forskellige størrelser
  • Flyverdragterne er leveret af Specialbutikken, som kommunen arbejder på at få en fast aftale med

For mere information kontakt Egedal Kommunes pressetelefon på: 72596203

Billeder

Pædagogerne i Egedal er alle blevet udstyret med flyverdragter, for at styrke udelivet ifm corona. Foto: Egedal Kommune
Pædagogerne i Egedal er alle blevet udstyret med flyverdragter, for at styrke udelivet ifm corona. Foto: Egedal Kommune
Download

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum