Egedal Kommune

Egedal støtter Coronakrisens børn gennem Danmarks Indsamlingen

Del

Byd på Egedal Kommunes Biodiversitets-pakke til Danmarks Indsamlingens auktion. Du får hjælp af kommunens naturekspert og borgmester til at gøre din have mere biodiversitiv. De indsamlede penge går til børn rundt i verden der lider nød pga. Corona.

Rikke og Karsten er klar til at gå i aktion - byd på dem til auktionen for Danmarks Indsamlingen
Rikke og Karsten er klar til at gå i aktion - byd på dem til auktionen for Danmarks Indsamlingen

Hjælp vores planter og insekter – byd på Egedal Kommunes biodiversitets-pakke:
Du får 3 timers professionel råd og vejledning til mere biodiversitet på dit grønne område. Danmarks Indsamlingen får de indsamlede penge. Og insekterne får mere plads.

Egedals Biodiversitets-pakke
Pakken kan bruges af alle: Haveejere, virksomhedsejere, - alle der har et grønt område, hvor de gerne vil gøre noget godt for biodiversiteten.
Vi sender vores naturekspert til frontlinjen, så vi sikrer, at I kommer godt i mål! Hun tager vores borgmester Karsten Søndergaard med som hjælper, og vi supplerer med lækkert mad og drikke fra lokale virksomheder.
- Jeg håber, at vi får mange bud på Egedals biodiversitets-pakke, så vi både gør noget godt for biodiversitetskrisen og får samlet penge ind til de børn, der verden rundt lider på grund af Coronaen. Ikke fordi de har Corona men fordi de nu ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi deres sundhedssystem er brudt sammen. Jeg er i hvert fald klar til at smøge ærmerne op, og komme ud og gøre et grønt område vildt på den gode måde, siger borgmester Karsten Søndergaard.

Vild æstetik
Egedal kommunes naturekspert kommer velforberedt ud til ”vinderen” med et insekthotel under armen, og tips og tricks i ærmet. I tre timer gennemgår og planlægger I sammen jeres grønne områder eller have, så den bliver både smuk, kreativ og biodivers. Vores naturekspert har blik for æstetik og detaljer og så har hun fuldstændig styr på sine blomster! I kan vide jer helt sikre på, at I ender ud med en plan for jeres grønne områder eller have, som guider jer i retning af mere biodiversitet.

Egedal Kommune arbejder under parolen Vild med Egedal for at gøre flere områder vilde – for insekternes og biodiversitetens skyld.
Læs mere om Egedal Kommunes arbejde for biodiversitet her:

Auktionen kan findes på Lauritz.com fra d. 22. januar til d. 6. februar

Se showet på DR1 lørdag d. 6. februar 2021.

Kontakter

Billeder

Rikke og Karsten er klar til at gå i aktion - byd på dem til auktionen for Danmarks Indsamlingen
Rikke og Karsten er klar til at gå i aktion - byd på dem til auktionen for Danmarks Indsamlingen
Download

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum