Egedal Kommune

Egedal støtter børn på flugt via Danmarks Indsamling

Del

Egedal kommune donerer i forbindelse med Danmarks Indsamling 2020 en rigtig Egedal-dag, som lokale virksomheder eller familier kan byde på. Pengene fra Danmarks Indsamling går i år til børn på flugt.

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen i den store Danmarks Indsamling og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Borgmestre og kommuner i hele landet sætter unikke oplevelser og varer på auktion til fordel for indsamlingen.

I år går pengene fra Danmarks Indsamling til børn på flugt. FN estimerer, at over 35 millioner børn lige nu er på flugt fra klimaforandringer, krig og forfølgelse. Mange af dem er uledsagede. De er alene, sårbare og udsatte.

Motion, musik og mad

- Som kommune vil vi gerne støtte op om det gode formål – at hjælpe børn på flugt – og vi har derfor sammensat en sjov og spændende dag med motion til både lattermuskler, stemmebånd og smagsløg for op til 20 personer, som vi håber, at en virksomhed, forening eller en stor familie vil byde på, siger borgmester Karsten Søndergaard.

Oplevelsen bringer deltagerne rundt i smukke Egedal: Den starter ved Egedals naturskønne Buresø i Naturpark Mølleåen med en session med yoga. Derefter en sang/kor-workshop, og som afslutning på oplevelsen bydes på frokost på spisested Møllehøj i Søsum i selskab med Borgmester Karsten Søndergaard.

Du kan byde inde på Lauritz.com via dette link:

https://www.lauritz.com/da/auktion/egedal-kommune-nak-aed-rytmik-og-yoga-i-egedal-for-20-per/i5560124/ 

- og få en herlig dag med dine ansatte eller din familie. Auktion slutter den 1. februar, hvor Danmarks Indsamling vises live i TV.

Hvis du vil vide mere om Egedal-dagen kontakt:

Udviklingskonsulent Johnas Eskildsen

Mobil: 7259 6243

Email: Johnas.Eskildsen@egekom.dk

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum