Egedal Kommune

Egedal Kommune støtter virksomhederne – fremrykker betaling af regninger

Del

For at støtte op omkring virksomhedernes likviditet i denne kritiske situation, har Egedal Kommune nu besluttet at indføre straksbetaling af fakturaer.

Især små og mellemstore virksomheder kommer til at mærke corona-krisen – og dem har man mange af i Egedal Kommune. Derfor er det nu besluttet, at alle fakturaer betales umiddelbart efter at varen eller ydelsen er modtaget i kommunen.
 
Konkret betyder det, at virksomhederne modtager betaling for deres vare eller ydelse, umiddelbart efter den er modtaget. Normalt ville en faktura blive sat til betaling på den forfaldsdato, der er angivet på fakturaen. En dato, der ofte kan ligge langt ude i fremtiden, fordi betalingsfristen til en kommune typisk er løbende måned + 30 dage.
 
- Ved at indføre straksbetaling sørger vi for, at alle virksomheder får deres penge hurtigt. På den måde er vi som kommune med til at understøtte virksomhedernes likviditet, og dermed får de en chance for at overleve den nuværende krisesituation, siger Egedals borgmester, Karsten Søndergaard.

Lever op til lovgivning
Kommunen støtter også op på andre områder, blandt andet er man i Jobcentret i fuld gang med at forberede sig til at kunne udbetale de refusioner, som Regeringens nye lovgivning lægger op til. Dermed understøtter man også her erhvervslivet.
 
- Jeg vil også gerne opfordre til, at vi i denne tid er ekstra opmærksomme på at handle lokalt. Vi har mange gode forretninger, som det nu er ekstra vigtigt at vi støtter op omkring, slutter Karsten Søndergaard.

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum