Luger

Eftertænksom poptalent har vokseværk - Pil spiller i Store VEGA fredag 13. januar 2023

Del

Ideal Bar blev udsolgt. Hotel Cecil blev udsolgt. Lille Vega er udsolgt – endda 5 måneder før show. Nu annoncerer danske Pil koncert på Store Vega den 13/1 2023

Pil er en dansk sangerinde, hvis musik og tekster fokuserer på følelser og bevæger sig i et legende popunivers. Hun bliver især rost for hendes smukke tekstunivers og mesterligt konstruktion af hendes debutalbum ’’Kom Vi Flyver, Siger Du’’ som udkom 13. maj 2022. 

Med på setlisten finder man hits som Omvendt (ft. Andreas Odbjerg), Gulvet 22 (ft. Burhan G) og ikke mindst Nattely, som netop er gået guld. Senest har selveste Jada udpeget Pil som support til hendes store show i Royal Arena til November. 

Du kan allerede opleve Pil i løbet af oktober 2022, da hendes Danmark tour starter i morgen på Train i Århus. Hendes show i Lille VEGA lørdag 8. oktober har været udsolgt længe, så hvis du ikke er en af de heldige, der har fået billetten, kan du glæde dig til at opleve Pil i Store VEGA fredag 13. januar 2023. Koncerten er samtidig starten på en ny tradition, hvor VEGA skyder det nye år ind med en åbningskoncert, med en kunstner, som står præcis der i sin karriere, hvor vedkommende er klar til for første gang at spille i Store VEGA.

Billetsalget starter fredag 07. oktober kl. 10.00 på luger.dk.

Der vil være Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere torsdag 6. oktober kl. 10:00 (24 timer).

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

HUGORM annoncerer ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december. Koncerten bliver bandets sidste på den næsten udsolgte efterårstour 2022.7.11.2022 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den 14. oktober udkom HUGORMs andet studiealbum "TRO, HUG & KÆRLIGHED’’ og i den forbindelse er bandet i gang med deres hidtil største DK-tour. På touren har publikum muligheden for at opleve mange af de nye sange live for første gang. HUGORMs ’TRO, HUG & KÆRLIGHED’ efterårstour 2022 er allerede skudt godt i gang, og de fleste spillesteder har enten meldt ’’udsolgt’’ eller ’’få billetter’’. På denne baggrund annoncerer bandet ekstra koncert i Store VEGA d. 28. december.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum