DOT - Din Offentlige Transport

Efterårsferie på Sjælland og øerne? – rejs lige så meget du vil med et DOT City Pass

Del

Så er der godt nyt til alle, der vil holde lidt efterårsferie på hjemmebane. DOT, Din Offentlige Transport, supplerer i år det populære City Pass i hovedstadsområdet med tre nye turistbilletter, som giver adgang til ubegrænsede rejser med offentlig transport i Vestsjælland, Sydsjælland og hele Sjælland og øerne. De tre nye City Pass er designet til at give turister en populær mulighed for nemt at komme rundt i det danske land med bus, tog og metro til en fast pris.

Dem der vil gøre noget ekstra ud af efterårsferien i år fået tre nye muligheder for billigt og nemt at bruge den kollektive transport til strand, vand, skov og by. Det gælder de tre nye turistbilletter: City Pass Syd, City Pass Vest, og City Pass XL, som dækker henholdsvis Sydsjælland, Vestsjælland og hele Sjælland og Øerne. De nye City Pass er et forsøg, hvor DOT ønsker at give turister der rejser i hele det Østdanske område et bedre tilbud. De nye City Pass vil blive evalueret efter det første år.

City Pass giver frihed til at stige på og af bus, tog og metro, så ofte du vil. Du kan hurtigt skifte retning og komme videre til nye oplevelser – så dit City Pass bliver en bedre forretning jo mere, du bruger det.

- I DOT arbejder vi for at gøre det nemt at rejse med offentlig transport. De tre nye City Pass-billetter gør det endnu nemmere at holde ferie i forskellige dele af Sjælland og på øerne. Uanset om du vil til havet, skoven eller byen, er der en City Pass-billet til dig. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde disse billetter hele året til de kunder der gerne vil på en lille ferie på hjemmebane, siger DOTs sekretariatschef Rune Jon Jensen.

DOTs City Pass har tidligere kun været solgt i hovedstadsområdet i en stor og lille variant som gælder 1-5 dage. Fra sommeren 2021 er de så blevet udvidet med de nye City Pass, som giver adgang til flere og større oplevelser og attraktioner i henholdsvis Sydsjælland, Vestsjælland og på hele Sjælland og øerne.

- Vi vil opdage vores eget land som turister i højere grad end tidligere, og her kan den offentlige transport spille en vigtig rolle. Der ligger rigtig mange gode oplevelsesmuligheder og venter – også uden for hovedstadsområdet. Med City Pass til alle dele af Sjælland, har vi gjort det ekstra nemt for dem der vil opleve noget i efterårsferien – perfekt for dem der ikke har tid eller mulighed for en længere rejse i efterårsferien, fortsætter sekretariatschef i DOT, Rune Jon Jensen.

De tre nye City Pass billetter kan bruges i 24 timer i et valgfrit område: Sydsjælland, Vestsjælland og hele Sjælland og kan købes i DOT Billetter app fra 160 kr. til 260 kr. – afhængig af hvilket område du vælger. To børn under 12 år rejser gratis med hver voksen som har et City Pass. Det gør tilbuddet perfekt for børnefamilier. I hovedstadsområdet kan man, ligesom tidligere, købe City Pass i stor og lille version i 1 til 5 dage. Også disse City Pass kan købes i DOTs billetapp.

De nye City Pass produkter lanceres af DOT i et tæt samarbejde med de landsdækkende turistorganisationer.

 

FAKTA

Med City Pass kan du:

  • Rejse ubegrænset med bus, tog og metro
  • Købe din City Pass billet i DOT Billetter app
  • Komme nemt fra og til dit ankomststed uden at tænke på salgssteder, billettyper og zoner
  • Tage to børn under 12 år gratis med på dit City Pass
  • Købe City Pass til halv pris til børn under 16 år (12-15 år)

City Pass Small dækker takstområde DOT City (zone 1-4) i op til 5 dage
City Pass Large dækker takstområde DOT Hovedstaden (zone 1-99) i op til 5 dage
City Pass Vest dækker takstområdet DOT Vest (zone 101-199) i 24 timer

City Pass Syd dækker takstområdet DOT Syd ((zone 201-299) i 24 timer
City Pass X-Large dækker hele DOTs takstområde (zone 1-299) i 24 timer

Læs mere om City Pass her: https://dinoffentligetransport.dk/citypass

De tre nye City Pass billetter kan købes i DOT Billetter app.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DOT - Din Offentlige Transport

DOT - Din Offentlige Transport
DOT - Din Offentlige Transport
Gammel Køge Landevej 3
2500 Valby

https://dinoffentligetransport.dk/

DOT, Din Offentlige Transport, arbejder for at gøre det nemt at være kunde i den offentlige transport på Sjælland og øerne. DOT sørger for kundeservice, koordineret trafikinformation, sammenhængende køreplaner, billetkøb og priser, når én million daglige rejser foretages med bus, tog og metro. DOT er et samarbejde mellem DSB, Movia og Metroselskabet, der skal sikre en god kundeoplevelse på tværs af transportformer og gøre det attraktivt at rejse bæredygtigt.

Følg pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DOT - Din Offentlige Transport

Nyt website: Sådan kommer du til Tour de France i Danmark med offentlig transport9.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 1. juli i år begynder verdens største cykelløb, Tour de France, i Danmark. Det påvirker trafikken i hele landet. København og Storebæltsbroen vil være lukket for biltrafik i perioder under Tour de France - derfor er rejser med bus, tog og metro det eneste og bedste valg for mange. Landets trafikselskaber har i fællesskab lavet en hjemmeside, der giver overblik over al offentlig transport i Danmark under tourens danske etaper. Her er der hjælp at hente til at planlægge rejsen til Tour de France og finde den rette billet.

Sidste bus venter på dig - nyt DOT-forsøg på Holbæk Station12.4.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Du kender måske bekymringen for, om du kan nå den sidste bus, hvis f.eks. toget er forsinket: Venter bussen eller er den kørt, når jeg kommer til stationen? Løsning på det problem er mere kompliceret, end man skulle tro, men nu sætter DOT et forsøg i gang for at give større sikkerhed for skiftet mellem bus og tog på Holbæk station, så aftenens sidste bus først kører, når toget er ankommet.

Kunder i den offentlige transport vil have personlig trafikinformation3.3.2022 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

En ny undersøgelse viser, at kunderne vil have personlig, individuel trafikinformation om deres rejse. Når toget ikke kommer som det plejer, når bussen kører en anden rute, eller de skal med en erstatningsbus i stedet for med metroen, er der mange, der bliver usikre i den offentlige transport. Derfor arbejder DOT, Din Offentlige Transport, løbende med at forbedre den information kunderne får, når der er sporarbejder eller andet, der påvirker deres rejse.

Ny hjemmeside giver overblik over din station og gode skift mellem tog, bus og metro1.2.2022 08:30:00 CET | Pressemeddelelse

Det skal være lettere for kunderne at skifte mellem bus, tog og metro og hurtigt få et overblik over, om der er elevator på stationen og nem adgang med barnevogn eller cykel eller gode parkeringsmuligheder. Derfor lancerer DOT, Din Offentlige Transport, i dag en ny hjemmeside, der giver et hurtigt overblik over faciliteterne på stationen, og mulighederne for at skifte til og fra bus og metro. Hjemmesiden gør det også nemmere for personer med et handicap at planlægge rejser med bus, tog og metro.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum