NordicBet Danmark

Efter MGP-sejr: Gode chancer for Eurovision-finale til Rasmussen

Del

Den danske viking Rasmussen vandt lørdag aften det danske Melodi Grand Prix i overbevisende stil. Ifølge spilleselskabet NordicBet er der gode chancer for en dansk finaledeltagelse til det kommende Eurovision.

Med tung scenerøg og et stort rødmosset fuldskæg sang Rasmussen sig i overbevisende stil til Eurovision med vikingehymnen ’Higher Ground’. Rasmussen var da også en af spilleselskabernes forhåndsfavoritter til sejren. Og skal man tro spilleselskabet NordicBets dugfriske Eurovision-odds er der god grund til at være optimistisk på, at Rasmussen fortsætter sit vikingetogt.

NordicBet åbner nemlig i favorable odds 1,70 på en dansk finaledeltagelse. Det svarer til en chancevurdering på 54 procent. Bookmakeren har dog ikke den store tiltro til, at Rasmussen gentager Emmelies vinderstykke fra 2013. Ender ’Higher Ground’ som vindersangen betales indskuddet nemlig hele 60 gange igen.

”Mulighederne for en dansk finaleplads vurderer vi til at være lidt bedre end 50-50. Rasmussen skiller sig med sit Game of Thrones-inspirerede udseende og hymne markant ud fra det poppede Eurovision-felt. Vikingetemaet skal nok sikre stemmer fra vores nordiske brødre, mens det er mere tvivlsomt, om de mange østeuropæiske lande falder for vikingens charme”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Spændingen udløses den 10. maj i Lissabon, hvor Ramussen træder på scenen i konkurrencens anden semifinale. Den endelige vindersang kåres under et stort finaleshow lørdag den 12. maj.

Kvalificerer Danmark sig til Eurovision-finalen?
Ja                      1,70
Nej                    2,03

Vinder Danmark Eurovision-finalen?
Ja                      60,00

Kommer Danmark i top 3?
Ja                      30,00

Kommer Danmark i top 5?
Ja                      20,00

Kommer Danmark i top 10?
Ja                      8,00

Kommer Danmark i top 15?
Ja                      3,00
Nej                    1,34

Kommer Danmark i top 20?
Ja                      2,00
Nej                    1,72

Find spillene på www.nordicbet.dk under Musik – International – Europæiske Melodi Grand Prix

Kontakter

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum