Danske Spil A/S

Efter 14 runder af Superligaen: ”Første gang, at FC Midtjylland er så store favoritter”

Del

Chancen for guld til FC Midtjylland er ifølge Danske Spil på 65 procent.

Med 11 sejre, 1 uafgjort og kun 2 nederlag i de første 14 kampe af Superligaen har FC Midtjylland spillet sig i en position, hvor de har seks point ned til andenpladsen.

Og hvor Danske Spil ikke tøver med at udråbe midtjyderne til storfavoritter til at tage guldet, selv om der er 18 kampe og mere end et halvt år til, at medaljerne skal fordeles.

- Det er første gang i sæsonen, at FC Midtjylland er så store favoritter til at tage guldet, når man måler dem op mod FC København, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Det skyldes blandt andet, at FC Midtjylland har vist en stabilitet og evne til at vinde de tætte kampe selv i en periode med skader. Og det skyldes selvfølgelig også, at FC København har flere store profiler skadet og har haft spillemæssige udsving, fortsætter Peter Emmike Rasmussen.

Inden weekendens Superliga-runde er der odds 1,42 på, at FC Midtjylland løber med guldet. Det svarer til, at Danske Spil vurderer, at Bo Hansens tropper har 65 procents chancer for at blive danske mestre.

FC København startede som favoritter
Det er en favoritværdighed, der er tippet over til midtjydernes fordel, som sæsonen er skredet frem.

- Inden Superligaen begyndte i juli, havde vi FC København som den største favorit til at vinde mesterskabet med odds 2,25 og en procentchance på 40. FC Midtjylland lå lige efter med 35 procents chance og et odds på 2,70, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Nu får du pengene 2,90 gange igen, hvis FC København bliver mestre, hvilket svarer til en guldchance på 30 procent.

Nummer tre på listen over favoritter til at vinde det danske mesterskab er Brøndby med odds 35.

Du kan se resten af vinderoddsene her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/16377/fodbold/danmark/danmark-superligaen/matches

Yderligere info:
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum