Edora

Edora indgår samarbejde med irsk verdensmester i test

Del

Det offentlige kan spare milliarder i it-udvikling med testautomatisering af systemer. Tirsdag den 4. oktober kl. 15 inviterer Edora derfor til Tech Tuesday med besøg fra Irland i anledning af et nyt samarbejde mellem Edora og irske Curiosity Software, hvis hold over de sidste 25 år har specialiseret sig i syntetiske data til brug for software-test

Tech Tuesday i maj 2022 hos Edora på Charlottenlund Slot
Tech Tuesday i maj 2022 hos Edora på Charlottenlund Slot

Edora er med sine nu 80 ansatte leverandør til det offentlige på særligt beskæftigelsesområdet. Virksomheden har i årevis arbejdet målrettet med at specialisere sig i testbare systemer som solidt fundament for test automatisering:

Senest med NemRefusion 3.0, som har sparet skatteyderne for mange penge, vurderer chefkonsulent fra Kombit, Jan Dynnesen, der arbejder tæt sammen med Edora:

“Det er min vurdering, at vi med NemRefusion har øget produktiviteten med minimum 20 procent via hurtigere udvikling, tidlig opsamling af fejl og sparet tid til manuelle test,” fortæller chefkonsulent Jan Dynnesen om det store fokus Edoras udviklere har på testautomatisering.

Det er ikke bare produktiviteten, der stiger, når udviklerne har fokus på testbarhed:

“Når kode skrives testbart fra starten, får vi højere kodekvalitet i løsningerne generelt. Af samme grund rangerer NemRefusion for øjeblikket på en førsteplads blandt de løsninger, som KOMBIT måler kodekvalitet på.” fortæller Jan Dynnesen med reference til kodekvalitets-analyseværktøjet SIG, Software Improvement Group, som KOMBIT benytter til at sikre kodekvalitet i sine største løsninger.

Syntetiske data
Edoras kommende samarbejde med Curiosity Software skal være med til at konsolidere den nordsjællandske virksomheds styrke inden for testautomatisering.

Særligt brugen af og værktøjer til generering af syntetiske data vil gøre det muligt for Edora at levere en state of the art it-løsning til sine kunder, vurderer udviklingschef Morten Christensen:

“Via partnerskabet med Curiosity Software bygger vi bro til nogle af verdens mest fremsynede eksperter inden for syntetiske data, og derfor vil vi fremover have optimale forudsætninger for at levere langtidsholdbar og særdeles effektive it-løsninger til vores kunder. Det er det vi brænder for,” siger Morten Christensen, der især i forbindelse med udvikling af offentlige løsninger ser testautomatisering som en nøgle til forandringsparat system-udvikling:

“Vi mener, at der mangler et overordnet fokus på, hvordan man sikrer et it-system fra kode over miljø til arkitektur, så systemet bliver langtidsholdbart. Kan man køre tests over få dage, fordi hele systemet er sat op til det, så sikrer man jo en forandringsparathed, der gør det muligt for eksempelvis myndigheder at implementere ny lovgivning med ret kort varsel. Det er der efterspørgsel på, så vi arbejder målrettet på testbarhed, så vi vedvarende kan sikre et lavt udgiftsniveau, høj kvalitet og en evne til at reagere rettidigt på ændringer i behov,” udtaler udviklingschef fra Edora Morten Christensen.

Koden til rekruttering
Edoras adm. Direktør Mads Hedegaard oplever desuden, at Edoras fokus på testbar kode ikke bare er en fordel for kunderne:

“Vi kan se, at vores fokus på kvalitet gør, at dygtige udviklere nu selv er begyndt at søge job hos os. For eksempel har vi lige ansat en meget dygtig udvikler, som havde set noget fra vores kode fra Klimakompasset, som vi udviklede for Erhvervsstyrelsen for et par år siden. Han måtte simpelthen bare arbejde et sted, hvor man skriver kode i den kvalitet.”

Nøgleord

Kontakter

Direktør Mads Hedegaard, Edora, Telefon 21 26 05 50 / Mail: mh@edora.dk
Morten Christensen, udviklingschef i Edora: Telefon 40 10 92 38 /Mail: mmc@edora.dk

Billeder

Tech Tuesday i maj 2022 hos Edora på Charlottenlund Slot
Tech Tuesday i maj 2022 hos Edora på Charlottenlund Slot
Download
Edora afholder TechTuesday i hovedsædet på Charlottenlund Slot
Edora afholder TechTuesday i hovedsædet på Charlottenlund Slot
Download
Edora inviterer månedligt oplægsholdere ud til faglig inspiration for medarbejderne
Edora inviterer månedligt oplægsholdere ud til faglig inspiration for medarbejderne
Download
Edoras medarbejdere til Tech Tuesday. Den 5. oktober kommer irske Curiosity Software forbi for at tale om syntetiske data til testautomatisering
Edoras medarbejdere til Tech Tuesday. Den 5. oktober kommer irske Curiosity Software forbi for at tale om syntetiske data til testautomatisering
Download

Links

Information om Edora

Edora
Jægersborg Alle 1
2920 Charlottenlund

26844999http://www.edora.dk

OM EDORA

Edora er en af Danmarks førende it-konsulenthuse med hovedsæde på Charlottenlund Slot i Gentofte. Edora udvikler offentligt løsninger, stiller it-konsulenter til rådighed for private og offentlige såsom Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og tilbyder SaaS løsninger med ressource- og bookingløsninger til blandt andre kommunernes jobcentre.

OM CURIOSITY SOFTWARE

Curiosity Software blev grundlagt i 2017, men fundamentet til den blev lagt allerede i 1995, da direktør Huw Price og CFO Paul Blundell grundlagde den første af nu fire start ups med speciale i testning og data. I dag tilbyder Curiosity Software innovative løsninger, der løbende kan generere syntetiske test og data i en DevOps sammenhæng.

 

 

Følg pressemeddelelser fra Edora

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Edora