Søfartsstyrelsen

’e-Navigation Underway’ – Søfartsstyrelsen inviterer til international konference

Del

Søfartsstyrelsen er for 7. gang arrangør af en konference, der samler den maritime verden for at sætte fokus på e-navigation. Tilmeldingen er åben.

De seneste trends og mulighederne for implementering af e-navigation er årets temaer, når Søfartsstyrelsen i samarbejde med IALA inviterer til konferencen ’e-Navigation Underway 2017’. Konferencen foregår om bord på skibet M/S Pearl Seaways, der vil sejle tur/retur til Oslo fra den 31. januar til den 2. februar. Tilmeldingen er nu åben.

Over to dage vil forskellige aktører byde ind med alt fra oplæg om cybersikkerhed til demonstrationer af teknologiske løsninger fra hele verden. Konferencen er også en unik mulighed for at få forskellige bud på, hvordan gevinsterne ved e-navigation kan realiseres.

Global betydning

Konferencen, der sidste år havde repræsentanter for 22 lande og 92 forskellige organisationer, er blevet et effektivt forum for dialog om udvikling og implementering af e-navigation.

Emner som harmonisering og maritime services vil blive debatteret af fagfolk fra hele verden. Alle deltagere få mulighed for at udveksle holdninger og give deres bud på, hvordan e-Navigation skaber mest mulig værdi fremover.

Tilmelding til konferencen

Konferencen finder sted den 31. januar-2. februar 2017 ombord på M/S PEARL SEAWAYS under sejlads fra København til Oslo og retur.

Tilmelding til konferencen foregår på www.e-navigation.net, hvor også det detaljerede program for konferencen vil blive offentliggjort. Frist for tilmelding er den 26. januar. 

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Fjordvænget 30
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum