Meresalg Marketing

E-handel oplever fortsat stor vækst: Danskerne handler løs på nettet

Del
Der bør ikke herske tvivl om, at danskerne handler meget på nettet. Der bør heller ikke være nogen tvivl om, at det ikke kommer til at stoppe. Tværtimod oplever e-handlen en stor vækst, hvilket har været tilfældet i de seneste år.

Danskerne har længe været glade for at handle på nettet, og intet indikerer, at det stopper. Faktisk er der mange danskere, der er begyndt at handle mere på nettet. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at mulighederne for dette er blevet flere.

E-handel er kommet for at blive

Når man snakker om e-handel, kommer man ikke udenom, at det er kommet for at blive. Det betyder ikke nødvendigvis, at butikkerne uddør, men de får kamp til stregen. Det er tilfældet allerede nu, og det kommer det til at være ved med at være.

E-handel byder på mange fordele, som man må give afkald på, hvis man handler i en fysisk butik. Derfor vælger mange at klare størstedelen af deres indkøb på nettet. Selvfølgelig er det ikke tilfældet for alle, men det gælder for de fleste danskere.

Selv dagligvarer købes på nettet i dag

I takt med, at det er blevet mere populært at handle på nettet, er mulighederne også blevet flere. F.eks. er det i dag muligt at købe sine dagligvarer på nettet. Dermed kan man klare alle sine ugentlige indkøb på nettet, og få det hele leveret til døren.

Selvom der er mulighed for dette, er det bestemt ikke alle, der benytter sig af det. Der er derfor fortsat mange, der foretrække at klare sine indkøb i et fysisk supermarked. Ikke desto mindre vælger flere og flere at give den internetbaserede løsning en chance.

Mange har succes med Click & Collect

Hovedparten af dem, der handler på nettet, vælger at få sine køb leveret. Hvis man skal bruge noget her og nu, kan man dog ikke altid vente på dette. I denne forbindelse er der mange aktører, der har stor succes med at tilbyde Click & Collect.

Du kan finde flere af disse forhandlere via Prodicon DK, hvis det er noget for dig. Konkret betyder det, at du kan gennemføre din ordre på nettet, og herefter hente den i en butik eller på et lager. I mange tilfælde kan du hente ordren mindre end en time efter.

Selvom det har været en mulighed i længe, har ikke alle taget det til sig. Mange er dog glade for at benytte sig af denne løsning, hvorfor det er kommet for at blive.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme26.5.2023 11:27:35 CEST | Pressemeddelelse

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen25.5.2023 17:31:01 CEST | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

PetPlanet.dk: Et nyt indholdsunivers til kæledyrsejere19.5.2023 11:59:24 CEST | Pressemeddelelse

Efter måneders forberedelse og planlægning er PetPlanet.dk nu officielt lanceret. Hjemmesiden er et nyt indholdsunivers for kæledyrsejere, der tilbyder et væld af guides, anbefalinger og viden om alt fra hundetræning til kaninpleje En mangfoldighed af indhold PetPlanet.dk tilbyder en bred vifte af indhold, der er skræddersyet til at møde kæledyrsejeres unikke behov og spørgsmål. Fra dybdegående artikler om hundetræning, kattepleje og kaninernæring til anbefalinger af kæledyrsvenlige produkter og tips til at fremme positiv adfærd – hjemmesiden er designet til at være en one-stop-shop for alt kæledyrsrelateret. Indholdet på PetPlanet.dk er omhyggeligt kurateret og skrevet af dyreelskere med stor erfaring og viden. Hvert emne er nøje undersøgt for at sikre, at det tilbyder up-to-date og præcise oplysninger, som kæledyrsejere kan stole på. PetPlanet.dk har også et særligt fokus på at hjælpe kæledyrsejere med praktiske problemer og udfordringer. For eksempel indeholder hjemmesiden grundige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum