Aabenraa Kommune

Dyk ned i Tour de France-ruten i Aabenraa Kommune

Del

Aabenraa Kommune får glæden af årets Tour de France-felt, der skal prøve kræfter med bjergspurten Côte de Genner Strand. Med Tour de Frances ankomst har vi samlet 16 højdepunkter på eller i nærheden af ruten, som kan være relevant for medier, borgere eller gæster.

Det bliver en stor, gul folkefest, når Tour de France-feltet søndag 3. juli cykler gennem Aabenraa Kommune startende i Genner, videre gennem Aabenraa og slutteligt i Felsted. Ruten bliver klædt i gul, og der kommer til at være store menneskemængder og fester på hele strækningen fra Genner til Felsted.

I Aabenraa Kommune glæder vi os til den store fest, og vi har derfor samlet informationer og billeder fra 16 udvalgte steder på, eller i nærheden af, ruten, som kan have interesse for medier, der i et eller andet omfang dækker Tour de France enten på skrift, lyd eller billeder.

Under hver af de 16 nedslagspunkter kan der læses informationer om punktet, lige som der kan aflæses, hvor langt punktet ligger fra ruten, og hvor langt der er til målstregen i Sønderborg.

Pressen er velkommen til at benytte vedhæftede Tour-Guide på både dansk, tysk og engelsk. Pressen er ligeledes velkommen til at kontakte nedenstående medarbejdere ved spørgsmål vedrørende Tour de France i Aabenraa Kommune.

Kontakter

Projektleder for Tour de France i Aabenraa Kommune, Thomas Overgaard Jensen, tlf.: (+45) 20 71 55 03; e-mail: toje@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: (+45) 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum