If Skadeforsikring

DTL vælger If som fremtidig forsikringspartner

Del

DTL, brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik skifter fra årsskiftet 2018/19 forsikringspartner og indgår fremtidigt samarbejde med If.

DTL, brancheorganisationen Dansk Transport og Logistik med næsten 2.000 vognmænd, skifter fra årsskiftet 2018/19 forsikringspartner og indgår fremtidigt forsikringssamarbejde med If. En ny 6-årig hovedaftale er netop forhandlet på plads og underskrevet af parterne.

If er største aktør på det nordiske forsikringsmarked og har samarbejdet med DTLs søsterorganisation i Norge i mere end 40 år. Erfaringerne har været vigtige for at kunne tilbyde en omfattende aftale for DTLs medlemmer, der samtidig giver dem mulighed for at samle private og erhvervsrelaterede forsikringsaftaler ét sted.

Fra If udtaler Ivar Martinsen, koncerndirektør for Erhverv:
- Vi er virkelig stolte og glade over at blive forsikringspartner for DTL – Danske Vognmænd. Aftalen med DTL træder i kraft 1. januar 2019, men allerede nu har vi et team af specialister inden for rådgivning og skadehåndtering på plads.

DTLs medlemmer vil fra dag ét, når den nye aftale træder i kraft, være omfattet af en særlig rådgivningsgaranti. Den indebærer, at If skal kunne dokumentere, at medlemmet aktivt har fravalgt dækning for den opståede skade – ellers udbetaler If alligevel erstatning for skaden.

Fra den norske søsterorganisation til DTL, udtaler adm. direktør Geir A. Mo, NLF:
- If er en rigtig god samarbejdspartner for NLF. De er innovative både på digitale løsninger og i skadesforebyggende aktiviteter, hvor vi bl.a. har skabt en trafiksikkerhedspris sammen. Derfor er jeg overbevist om, at If er det bedste valg for de danske vognmænd.

-------------------------------------------------------------------------------

Om If
If er totalleverandør inden for forsikringer, og giver dermed DTLs medlemmer mulighed for at samle både private og erhvervsrelaterede forsikringer ét sted. If har samarbejdet med DTLs søsterorganisation i Norge, NLF, i mere end 40 år. Parterne samarbejder om skadeforebyggende indsatser, bl.a. kampagnen ’Venner på vejen’, som giver børn forståelse for lastbiler, samt en fælles norsk trafiksikkerhedspris.
If er Nordens største skadeforsikringsselskab. 6.800 medarbejdere, heraf ca. 600 i Danmark, sørger for at hjælpe ca. 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum, hvis noget skulle ske. If er ejet af den finske finanskoncern Sampo.

Om DTL
DTL, Dansk Transport og Logistik, er den landsdækkende brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL-Danske Vognmænd har 2.000 medlemmer, som råder over 9.700 vare- og lastbiler og 59 lokomotiver. DTL-Danske Vognmænd er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om If Skadeforsikring

If Skadeforsikring
If Skadeforsikring
Stamholmen 159
2650 Hvidovre

http://www.if.dk/

If er Nordens største skadeforsikringsselskab og forsikrer det, der er værdifuldt i livet: Mennesker, dyr, boliger, biler og dine ting. If sørger også for at virksomheder får forsikret deres værdier og aktiviteter, så de kan fungere som normalt, selvom de skulle få en skade. Takket være 6.800 dygtige medarbejdere, heraf ca. 600 i Danmark, kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle sig trygge ved, at de vil få den hjælp de har brug for, hvis noget skulle ske. If er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber, og ejet af den finske finanskoncern Sampo.          

Følg pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra If Skadeforsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum