DS Automobiles Danmark

DS TECHEETAH OG JEAN-ÉRIC VERGNE VINDER SANYA E-PRIX

Del

DS TECHEETAH og den regerende mester, Jean-Eric Vergne, tager den første sejr i 2018/2019 ABB FIA Formula E sæsonen i weekendens løb i Sanya E-Prix i Kina. DS TECHEETAH er med sejren i lørdagens 6. afdeling i Formel E mesterskabet tilbage i kampen om podiepladserne. Jean-Eric Vergne, der kørte sejren i hus, er nu sammenlagt på en 3. plads i det uhyre tætte mesterskab med bare 8 point op til førstepladsen, der lige nu besiddes af Antonio Felix da Costa. Jean-Eric vandt løbet efter at være startet fra 2. startposition, men han overtog føringen, da der resterede 21 minutter af løbet.

Det blev et rigtig godt løb for hele teamet i Kina, da André Lotterer ligeledes var hurtig og sluttede racet som nr. 4. Hvilket betyder, at han samlet set er på en 9.plads med 21 point op til den førende kører.

I team-mesterskabet er det endnu tættere: DS Techeetah teamet er på 4. pladsen i mesterskabet – men der er kun 2 points til det førende Mahindra team. Og en sejr giver som bekendt 25 point, så alt kan ske endnu. Men denne sejr giver unægtelig positiv stemning og gode forhåbninger i DS TECHEETAH lejren.

Jean-Eric om sejren: "It was a pretty good race. Winning here in China as a Chinese team was something unbelievable, especially after the last 3 races that we had with no points. It’s always good to come back on top, it boosts the confidence of myself and the team, and puts us back in a good spot for the championship. I think this was the turning point of the season and now we need to just to keep on doing good work and have good races in the European half of the season."

André Lotterer siger: “Congratulations to the team and Jean-Éric for winning the race. It's great to win our home race! Obviously, I would have loved to have been on the podium too or even win the race as a comeback for Hong Kong. It was not a bad weekend for us, I started 7th, finished P4 and had some good overtakes and a good car. So now I look forward to going to Rome and scoring more points."

Se highlight fra løbet på: https://youtu.be/WGyINAvZCFc

Billeder

Vedhæftede filer

Information om DS Automobiles Danmark

DS Automobiles Danmark
DS Automobiles Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.dsautomobiles.dk/

Følg pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

DS 7 CROSSBACK FUNKLER TIL PARIS FASHION WEEK®19.6.2019 18:39:33 CESTPressemeddelelse

DS Automobiles bliver af mange og med rette kaldt for bilernes Haute Couture. Født i Paris og med et DNA, der emmer af ekstravagance, ypperlighed og avantgarde, så er det heller ikke svært at finde lighederne. Ligeledes deles passionen for det ekstraordinære, det raffinerede, øje for detaljen og kærligheden til de mest udsøgte materialer. Derfor giver et samarbejdet mellem DS Automobiles og Fédération de la Haute Couture et de la Mode i forbindelse med Paris Fashion Week® og alle de kommende Haute Couture events også super god mening.

FLOT SEJR FOR DS TECHEETAH I MONACO GIVER GODT FORSPRING I MESTERSKABET13.5.2019 12:11:24 CESTPressemeddelelse

Man kan med lidt glimt i øjet sige, at det kører for DS TECHEETAH. Men det gør det. Med en flot sejr for Jean-Éric Vergne, der førte løbet fra pole til det ternede flag, så betyder det, at DS-teamet ligger overlegent i spidsen i kampen om Formel E mesterskabet både som team - men også individuelt - hvor de 2 DS-kollegaer indtager hhv. 1. og 2. pladsen, hvilket intet andet team har været i stand til før.

DS TECHEETAH I FRONT EFTER FLOTTE PLACERINGER I PARIS1.5.2019 15:27:02 CESTPressemeddelelse

DS TECHEETAH begynder nu for alvor at vise kløer, da teamet kørte sig til en flot føring i det 4. E-Prix i hjembyen, Paris. André Lotterer startede fra en 6. plads, men kørte målrettet og meget, meget flot op til en 2. plads, som han holdt i mål, trods det vanskelige vejr. Den regerende Formel E mester og vinderen af Paris E-Prix i fjor, Jean-Eric Vergne, kørte sin DS i mål på 6. pladsen efter at være startet som nr. 12. Og derved kunne DS-Techeetah glæde sig over, fortsat at føre dette års team-mesterskab.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum