DS Automobiles Danmark

DS TECHEETAH OG JEAN-ÉRIC VERGNE KAN KALDE SIG DOBBELT VERDENSMESTRE

Del

DS TECHEETAH har investeret stort i den nye elektriske motorsport – og i går, på den franske nationaldag, kom belønningen i form af en dobbelt VM-titel. Det blev til en flot sejr i team-mesterskabet og samtidig kunne Jean-Éric Vergne, som den første kører nogensinde, hæve mesterskabspokalen for andet år i træk.

Det unge brand, der satser stort på elektriske motorer, måtte se 2 nervepirrende løb i Brooklyn før Jean-Éric kunne køre over målstregen som 2018/2019 ABB FIA Formula E verdensmester, og teamet ligeledes kunne fejre team-titlen. Som Mark Preston, DS TECHEETAH Team Principal siger: ”Denne finale weekend kunne ikke starte dårligere og slutte bedre, hvilket cementerer vores styrke i mesterskabet. Og viser, at motorsport er teamwork.

Den nykårede verdensmester, Jean-Éric Vergne, siger selv: ”I dag har været en helt utrolig dag. Weekenden startede på ingen måde som forventet, og i dag, søndag, var heller ikke ideel, men på grund at en god sæson og et fantastisk team, kunne vi alligevel tage begge mesterskabstitler. Det er stadig lidt uvirkeligt, at være den første kører, der bliver dobbelt verdensmester. Og jeg kan kun takke teamet for det.”

Team-kollegaen, André Lotterer siger. ”Det allerstørste tillykke til JEV og teamet. Jeg har aldrig oplevet et team som dette i hele min motorsports karriere. Alle har fortjent at vinde de 2 titler i dag. Jeg ville selv ønske, at jeg kunne have bidraget bedre til den samlede stilling i ABB FIA Formula E 2018/2019 mesterskabet, men det var ikke min weekend, og det vigtigste er, at vi vandt.

Se mere på: https://www.fiaformulae.com/

Se resultaterne fra kørernes mesterskab på: https://www.fiaformulae.com/en/results/standings/driver

Se resultaterne fra team mesterskabet på:

https://www.fiaformulae.com/en/results/standings/team

Billeder

Vedhæftede filer

Information om DS Automobiles Danmark

DS Automobiles Danmark
DS Automobiles Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.dsautomobiles.dk/

Følg pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

DS 4: KOMPROMISLØST RAFFINEMENT12.2.2021 13:45:49 CET | Pressemeddelelse

Premium C-segmentet har i Danmark ligget stabilt på 7-8.000 solgte biler årligt over de seneste fem år. Den lille underkategori af eksklusive hatchbacks er domineret af ganske få modeller og det er de tyske bilproducenter der har sat sig tungt på segmentet. Nu byder DS Automobiles sig til med en karakterstærk, kompromisløs og raffineret hatchback, der skal tage kampen op mod det eksisterende udvalg og åbne danskernes øjne for DS Automobiles i Danmark.

DS AUTOMOBILES ER KLASSELEDER MED LAVESTE CO2-EMISSION17.7.2020 12:28:48 CEST | Pressemeddelelse

Da DS Automobiles blev introduceret i 2015, lancerede man samtidig en klar strategi for elektrificering af modelprogrammet. Denne strategi har båret frugt og DS Automobiles er nu klasseledende blandt multi-energi premium mærker med den laveste gennemsnitlige CO2 emission i Europa. Dette resultatet er drevet af den 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og plug-in hybriden DS 7 CROSSBACK E-TENSE, der bidrager til, at DS Automobiles tegner sig for en gennemsnitlig CO2 emission på under 80g/km på de første seks måneder af 2020.

DS 7 CROSSBACK FUNKLER TIL PARIS FASHION WEEK®19.6.2019 18:39:33 CEST | Pressemeddelelse

DS Automobiles bliver af mange og med rette kaldt for bilernes Haute Couture. Født i Paris og med et DNA, der emmer af ekstravagance, ypperlighed og avantgarde, så er det heller ikke svært at finde lighederne. Ligeledes deles passionen for det ekstraordinære, det raffinerede, øje for detaljen og kærligheden til de mest udsøgte materialer. Derfor giver et samarbejdet mellem DS Automobiles og Fédération de la Haute Couture et de la Mode i forbindelse med Paris Fashion Week® og alle de kommende Haute Couture events også super god mening.

FLOT SEJR FOR DS TECHEETAH I MONACO GIVER GODT FORSPRING I MESTERSKABET13.5.2019 12:11:24 CEST | Pressemeddelelse

Man kan med lidt glimt i øjet sige, at det kører for DS TECHEETAH. Men det gør det. Med en flot sejr for Jean-Éric Vergne, der førte løbet fra pole til det ternede flag, så betyder det, at DS-teamet ligger overlegent i spidsen i kampen om Formel E mesterskabet både som team - men også individuelt - hvor de 2 DS-kollegaer indtager hhv. 1. og 2. pladsen, hvilket intet andet team har været i stand til før.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum