DS Automobiles Danmark

DS AUTOMOBILES ER KLASSELEDER MED LAVESTE CO2-EMISSION

Del

Da DS Automobiles blev introduceret i 2015, lancerede man samtidig en klar strategi for elektrificering af modelprogrammet. Denne strategi har båret frugt og DS Automobiles er nu klasseledende blandt multi-energi premium mærker med den laveste gennemsnitlige CO2 emission i Europa. Dette resultatet er drevet af den 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og plug-in hybriden DS 7 CROSSBACK E-TENSE, der bidrager til, at DS Automobiles tegner sig for en gennemsnitlig CO2 emission på under 80g/km på de første seks måneder af 2020.

DS Automobiles er fuldt ud dedikeret til energi transitionen. Med erfaringen fra Formula E og de titler mærket har opnået med hjælp fra DS TECHEETAH teamet og Jean-Éric Vergne, er E-TENSE porteføjlen udviklet til at tilbyde den mest optimale løsning både for kunderne og for at opnå en reduktion af CO2-udledningen.

I klassen af multi-energi premium mærker ligger DS Automobiles i top, når det gælder reduktion af CO2. I første halvår af 2020 har mærket opnået en gennemsnitlig udledning på 79.9g/km CO2, mens ingen anden premium producent når under 110 g/km grænsen.

Dette resultat kan tilskrives en ambitiøs målsætning og intens arbejde med research og udvikling, som har ført til designet af DS 3 CROSSBACK og DS 7 CROSSBACK. Deres effektivitet bygger på multi-energi platformen, avanceret teknologi og reduceret vægt.

Elektrisk avantgarde

DS 3 CROSSBACK og DS 7 CROSSBACK har været tilgængelige i elektriske versioner på det europæiske marked siden slutningen af 2019. I Danmark blev DS 7 CROSSBACK E-TENSE introduceret i foråret og DS 3 CROSSBACK E-TENSE forventes lanceret i løbet af efteråret.

Hybridsystemet i DS 7 CROSSBACK E-TENSE består af en 1.6 L PureTech benzin motor med en ydelse på 200 hk og to elektriske motorer på 110 hk, der tilsammen yder 300 hk og et kombineret drejningsmoment på 520 Nm. Elmotorerne er placeret på henholdsvis for- og bagaksel, hvilket giver mulighed for 4-hjulstræk. Udover 4-hjulstræk er der forskellige køreindstillinger at vælge imellem, afhængigt af det aktuelle behov:

-        Nul-emission: 100 % elektrisk kørsel med en topfart på 135 km/t. Med nul-emissionsindstillingen er det muligt at foretage de fleste køreture mellem hjemmet og arbejdspladsen uden at bruge brændstof

-        Hybridfunktion: Hybridfunktionen kombinerer effektivitet og fleksibiliet ved at styre den elektriske funktion og brændstoffunktion, så der opnås energioptimering

-        Sportsfunktion: I sportsfunktionen omdannes den samlede ydelse fra elmotoren og benzinmotoren til maksimal ydels

DS 7 CROSSBACK E-TENSE har en rækkevidde på op til 62 km på ren el. Den har et kombineret brændstofforbrug på 76,9 km/l (WLTP norm) og en CO2-emission på 31 g/km. Med ”e-SAVE” funktionen, der kan aktiveres via den 12” store HD touch skærm, er det muligt at gemme en elektrisk reserve på enten 10 km, 20 km eller max, så man er sikret ren elkørsel i byområder o. lign.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE fås i to forskellige udstyrsniveauer, PRESTIGE og ÉLÉGANCE, der begge kombinerer fransk finesse med high-end teknolgi. PRESTIGE har en pris på 550.00 kr., mens topniveaet ÉLÉGANCE fås til 650.000 kr.

Nøgleord

Kontakter

Head of Group PR
Hanne Langsig Sørensen
hbs@kwbruun.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om DS Automobiles Danmark

DS Automobiles Danmark
DS Automobiles Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.dsautomobiles.dk/

Følg pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

DS 4: KOMPROMISLØST RAFFINEMENT12.2.2021 13:45:49 CET | Pressemeddelelse

Premium C-segmentet har i Danmark ligget stabilt på 7-8.000 solgte biler årligt over de seneste fem år. Den lille underkategori af eksklusive hatchbacks er domineret af ganske få modeller og det er de tyske bilproducenter der har sat sig tungt på segmentet. Nu byder DS Automobiles sig til med en karakterstærk, kompromisløs og raffineret hatchback, der skal tage kampen op mod det eksisterende udvalg og åbne danskernes øjne for DS Automobiles i Danmark.

DS 7 CROSSBACK FUNKLER TIL PARIS FASHION WEEK®19.6.2019 18:39:33 CEST | Pressemeddelelse

DS Automobiles bliver af mange og med rette kaldt for bilernes Haute Couture. Født i Paris og med et DNA, der emmer af ekstravagance, ypperlighed og avantgarde, så er det heller ikke svært at finde lighederne. Ligeledes deles passionen for det ekstraordinære, det raffinerede, øje for detaljen og kærligheden til de mest udsøgte materialer. Derfor giver et samarbejdet mellem DS Automobiles og Fédération de la Haute Couture et de la Mode i forbindelse med Paris Fashion Week® og alle de kommende Haute Couture events også super god mening.

FLOT SEJR FOR DS TECHEETAH I MONACO GIVER GODT FORSPRING I MESTERSKABET13.5.2019 12:11:24 CEST | Pressemeddelelse

Man kan med lidt glimt i øjet sige, at det kører for DS TECHEETAH. Men det gør det. Med en flot sejr for Jean-Éric Vergne, der førte løbet fra pole til det ternede flag, så betyder det, at DS-teamet ligger overlegent i spidsen i kampen om Formel E mesterskabet både som team - men også individuelt - hvor de 2 DS-kollegaer indtager hhv. 1. og 2. pladsen, hvilket intet andet team har været i stand til før.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum