Lolland Kommune

Dronningen besøger Lolland Kommune

Del

Lolland Kommune er blandt destinationerne, når Hendes Majestæt Dronningen tager med Kongeskibet Dannebrog på det årlige sommertogt. Besøget er planlagt til onsdag den 1. og torsdag den 2. juni, og sammen med Nakskov og Maribos byjubilæer vil det være med til at gøre 2016 til et særligt festligt år i Lolland Kommune.

Borgmester Holger Schou Rasmussen glæder sig over nyheden om det royale besøg:

”Det er en stor ære for hele Lolland Kommune at få muligheden for at præsentere Hendes Majestæt Dronningen for vores dejlige landsdel. I Lolland Kommune er vi langt fremme på flere områder, og jeg glæder mig til, at vi sammen skal vise nogle af de mange initiativer frem. De nærmere detaljer for besøget er det endnu for tidligt at sige noget om, da vi først nu skal i gang med at planlægge programmet i samarbejde med Kongehuset. Jeg er til gengæld allerede nu sikker på, at det bliver en festlig begivenhed, der vil samle folk om at vise kommunen fra sin bedste side,” siger han.

Lolland Kommune har inviteret Hendes Majestæt Dronningen til Lolland Kommune i anledning af årets byjubilæer i Maribo og Nakskov. Sidste gang kommunen havde besøg af hende var i juni 2010, hvor regentparret var på Femø.  

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum