Meresalg Marketing

Drømmen bliver til virkelighed for nyt familiefirma 

Del

Fog Service har speciale inden for montage og service af ACO FUNKI og BM SILO produkter til landbruget, og for stifteren er drømmen, at firmaet vil forblive i familien i mange generationer.

Efter over 30 år som ansat bliver drømmen om at starte et familiefirma nu en realitet for Lars Fog Sørensen, der sammen med sin søn netop har lanceret Fog Service.

Det har været nogle hektiske uger op til opstarten, hvor der både skulle passes et normalt fuldtidsarbejde, mens fritiden bød på opbygning af lager, samt opsætning og klargøring af alle de administrative systemer.

- Jeg er rigtig glad for endelig at kunne søsætte Fog Service. Det har været en hård og meget lærerig periode med opstart af egen virksomhed, men det hele er gået godt, og derfor er vi allerede nu godt i gang med at servicere kunder inden for landbruget, siger Lars Fog Sørensen. 

Fog Service beskæftiger sig primært med montage og service af landbrugsudstyr med speciale inden for ventilation, foder og siloer.

Der er allerede samarbejdsaftaler i hus med ACO FUNKI og BM SILO, som Lars Fog Sørensen har mange års erfaring med, og derfor har Fog Service fra dag et været klar til at køre for fulde omdrejninger.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod og vi har allerede nu rigtig mange opgaver i kalenderen fra både store og mindre landbrug. 

Udover en drøm om at starte sit eget firma med montage og service inden for landbrugsudstyr og særligt ACO FUNKI og BM SILO produkter, har Lars også en stor drøm om, at det bliver et familiefirma, som vil fortsætte i mange generationer.

Og det vil sønnen langt fra afvise. 

- Nu har jeg arbejdet sammen med min far i flere år, så udover på det personlige plan kender vi også hinanden rigtig godt på det professionelle plan. Vi har et fantastisk samarbejde, og nu når Fog Service er en realitet, føler jeg mig som en langt større del af firmaet, da det er min families, siger Nicolai Fog Sørensen og fortsætter:

- Det kunne være rigtig sjovt en dag at overtage det og føre firmaet videre i flere generationer, så den plan er jeg helt med på, men det kræver først og fremmest rigtig hårdt arbejde, men det er vi allerede i gang med.

Fog Service holder til lidt udenfor Næstved, hvorfra de kører ud til landbrug på hele Sjælland, Lolland-Falster og Fyn. Nogle gange kommer der også opgaver ind i andre steder af Danmark, mens de også forventer at blive kaldt til Sverige nogle gange, da Fog Service er specialiseret ACO FUNKI og BM SILO.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Køb af cykelskur til virksomhed: Dette skal du overveje27.9.2022 06:00:00 CEST | Blog

Har du fået til opgave et indkøbe et eller flere cykelskure til en virksomhed? I så fald er der en række overvejelser, der er vigtige at gøre sig først. Der findes nemlig et hav af cykelskure på det danske marked, men ikke alle vil være et ideelt valg for dig. Er der tale om et cykelskur, der skal bruges af en virksomhed, stilles der sædvanligvis andre krav, end hvis det skal bruges hjemme. Samtidig er der også en lang række valgmuligheder at vælge mellem, hvilket understreger, at der er flere aspekter, der skal tages op til overvejelse. Åbent eller lukket? Først og fremmest bør det overvejes, om virksomheden skal have et åbent eller lukket skur. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor der skal vælges ud fra, hvad der er mest hensigtsmæssigt. Vælger man et åbent skur, er det let for de ansatte at tilgå deres cykler. Vælger man et lukket skur, bliver det en tand mere besværligt, men cyklerne er bedre sikret. Hertil skal man dog også huske, at de lukkede cykelskure som regel er

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum