Drastisk fald I antallet af job-annoncer

Del

På blot 16 dage er antallet af job-annoncer I Danmark faldet cirka 20 procent.

Det viser en aktuel opgørelse fra jobsøgemaskinen Jobsearch.dk, som samler alle ledige stillinger I Danmark.

Den 7. marts var der således 26.091 ledige stillinger I Danmark. I dag klokken 12.00 er der blot cirka 21.000 job-opslag I Danmark.

Hvis man går lidt længere tilbage er faldet endnu mere drastisk. Således var der den 15 februar hele 27.570 job-opslag I Danmark.

Se udviklingen I antallet af ledige job-opslag her:
https://www.jobsearch.dk/jobstatistik


”Der er tale om et meget hurtigt og meget stort fald I antallet af job-annoncer, der nærmest følger det vilde fald i aktiekurserne”, fortæller direktør for Jobsearch.dk Thomas Barfod.

Thomas Barfod forventer at faldet I antallet af ledige stillinger vil falde yderligere I løbet af måneden.

”Frem mod den 31. marts vil de danske virksomheder så at sige gøre boet op. Hvem skal fyres og hvem skal ansættes. I forbindelse hermed vil alle de job-opslag, der ikke længere er relevante blive fjernet fra virksomhedernes jobsektioner”, siger Thomas Barfod.

Jobsearch.dk er Danmarks største jobsøgemaskine. Jobsearch.dk crawler de danske virksomheders jobsektioner 6 gange dagligt og giver dermed et konstant samlet opdateret billede af hvor mange job-annoncer de danske virksomheder har.

En konstant opdateret version af udviklingen I antallet af stillingsopslag kan indsættes på jeres side via denne iframe-kode: <iframe src="https://www.jobsearch.dk/jobstatistik?iframe=1" height="550" width="1000" style="border:none;">

Kontakter

Yderligere information:
Thomas Barfod
29614045

Information om Jobsearch.dk ApS

Jobsearch.dk ApS
Mynstersvej 3, 3tv
1827 Frederiksberg

29614045http://www.jobsearch.dk

Jobsearch.dk er Danmarks store jobsøgemaskine og platform for jobmarkedet. Vores klare og dedikerede mission er at samle alle jobs, alle ansættende ledere, alle rekrutteringsfirmaer og alle jobsøgere ét sted og skabe de mest dynamiske muligheder for match, kommunikation og direkte interaktion mellem alle på jobmarkedet. Vi demokratiserer med andre ord al viden om og på jobmarkedet til fordel for alle.