Danske Spil A/S

Drag race-glad smed fra Vordingborg vinder over 5 millioner: ”det var en ud-af-kroppen-oplevelse”

Del

Vinderen fra Vordingborg Kommune vil gerne have gevinsten på præcist 5.090.231 kroner til at vare i lang tid, men først venter indkøbet af en bil til omkring en million kroner.

Fredag morgen begyndte dagen, som den plejede, for en smed, som bor i Vordingborg Kommune. Det var en helligdag, men han skulle have noget arbejde færdigt, så han kørte som vanligt forbi tanken på vej til arbejde, hvor han hver fredag plejer at købe ti rækker Eurojackpot.

Da han kommer hjem sent om aftenen, går han op ad trappen med kuponen i den ene hånd og mobilen i den anden. Da han ser, at der er gevinst – en stor gevinst – er han nødt til at ringe til nogen.

”Jeg var nødt til at ringe til min chef og høre, om han ville tjekke de der tal. Vi ses også privat og er gode venner, og han er straks helt oppe at køre og siger tillykke. Resten af aftenen render jeg lidt småforvirret rundt derhjemme og ved ikke, hvad der er op og ned. Jeg sover dårligt og står tidligt op og tager på arbejde igen, for jeg skal have tiden til at gå. Jeg kunne ikke være i mig selv – det var en ud-af-kroppen-oplevelse,” griner den glade vinder, som har ønsket at være anonym.

Fed bil, fest og derefter fornuft
Den store gevinst kommer ikke til at ændre hverdagen for den sindige sjællænder, for han er glad for sit job og sit liv. Men det er mange penge, så når gevinsten er gået ind på kontoen, vil han holde en fest for drengene på værkstedet - og så går turen til Sverige for at hente drømmebilen.

”Det er en drengedrøm at kunne købe den bil, en Dodge Ram, jeg har haft den i tankerne meget længe. Man kan sige, at nu er drengedrømmene blevet lidt dyrere, og jeg kører jo også noget drag race, så der ryger nok nogle penge den vej også,” griner den velfornøjede vinder.

Den glade smed forventer også at afdrage noget gæld, og så overvejer han at investere i det firma, han arbejder for.

”Jeg har arbejdet der i nogle år, og kører også ræs med min chef, så det kunne jeg godt finde på at investere i. Nu skal jeg også tænke mig godt om, for hvis jeg gør det rigtigt, kan gevinsten hjælpe mig resten af livet,” slutter vinderen med et smil.

Smeden fra Vordingborg Kommune afslører i øvrigt, at rutinen med at købe Eurojackpot om fredagen vil han holde fast i, for som han siger, så er ”det en rimelig vild pulje, der er nu, og man har jo hørt om folk, der vinder to gange”.

Puljen til Eurojackpot trækningen fredag aften er rigtigt nok ”rimelig vild”, nemlig 670 millioner kroner, hvilket er den største pulje i danmarkshistorien.

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum