DR Danmarks Radio

DR efterlyser dig, der fik hjælp af Tine Bryld

Del

Tværs er gået i arkiverne og har fundet de gamle udsendelser frem. Nu leder vi efter dem, der medvirkede dengang, Tine Bryld sad bag mikrofonen.

Genkender du dette scenarie?
Det er søndag aften. Du har lukket døren til dit værelse, og gemt dig under dynen for at høre P4 i P1. Sammen med tusindvis af andre unge lytter du til Tine Brylds genkendelige stemme i Tværs.

Husker du Tines stemme særlig godt, fordi du er én af dem, der har ringet ind og fortalt hende din historie? Og blev jeres samtale senere bragt i radioen? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Ungdomsproblematikker fra 1972 og i dag
I 38 år rådgav Tine unge om alt fra kærestesorger, seksualitet og selvværd til mobning og tilværelsen som skilsmissebarn.

Mange ungdomsproblematikker i dag er de samme som i 1972, da Tværs sendte for allerførste gang. Lige siden den første udsendelse har Tværs handlet om at fortælle historier om og med unge, som har oplevet noget, andre unge kan lære af.

Vi har fundet de gamle udsendelser frem igen for at fortælle historien om det at være ung ”dengang” – og trække en tråd til tiden i dag.

Tine Brylds betydning
Tine Bryld har haft enorm betydning for flere generationer af den danske ungdom. Og selvom hun ikke længere er her og kan sidde bag mikrofonen på Tværs, skal de, der er unge i dag ikke snydes for hendes råd.

Derfor efterlyser vi nu dem, som ringede ind og fik rådgivning af Tine og lod hende betyde ekstra meget.

Kender du Tines stemme ekstra godt, blev jeres samtale sendt i radioen, og har du lyst til at fortælle os, hvad hendes rådgivning har betydet for dig? Så skriv – helt uforpligtende – til Nina Dahl på nind@dr.dk

Vi vil gerne høre fra dig inden den. 6.maj.

Nøgleord

Information om DR Danmarks Radio

DR Danmarks Radio
DR Danmarks Radio
Emils Holms Kanal 20
0999 København C.

35 20 30 40http://www.dr.dk/

Følg pressemeddelelser fra DR Danmarks Radio

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DR Danmarks Radio

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum