Lemvigh-Müller A/S

Donghua X3 – når din kæde skal trække bundlinjen op

Del

Ny premium rullekæde i Lemvigh-Müllers program er svaret på især produktionsvirksomheders krav om effektivitet, styrke og lang holdbarhed. Mød os på Automatik 2022 og hør mere.

Selv det mest moderne og gennemførte produktionsanlæg er ikke stærkere end den svageste komponent. Og ethvert nedbrud koster. Tabt produktion, indtægter og i yderste konsekvens kundetillid.  

Det er baggrunden for, at Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, har udvidet sit program af industrielle kæder med kædespecialisten Donghuas flagskibsserie, X3.  

Op til tre gange bedre slidstyrke 
Med X3-kædeserien har Donghua sat al sin teknologiske ekspertise ind og udviklet et produkt, der leverer op til tre gange bedre slidstyrke sammenlignet med en standardkæde samt højere udmattelsesgrænse og finere tolerancer. 

Resultatet er en kæde, der imødekommer de højeste krav til effektivitet, kraftoverførsel og holdbarhed. Det gør den oplagt til automatiserede produktionsanlæg med høj kapacitet og konstant drift, for eksempel i industrier med 24/7-produktion, konstaterer produktchef Lars Schnejder Pedersen fra Lemvigh-Müller. 

”Kædetransmissioner er udfordrende at arbejde med, fordi de ikke ligesom lukkede tandhjulstransmissioner er beskyttet mod indtrængende snavs og udvaskning af smøremidler. Det gør holdbarhed og lange serviceintervaller til helt afgørende parametre, og med X3-kædeserien fra Donghua har vi fået mulighed for at tilbyde et produkt, der gør en meget stor forskel. Det tror jeg, at især produktionsvirksomheder vil tage godt imod,” siger han. 

Ny teknologi forbedrer egenskaber 
Donghua X3-seriens effektive kraftoverførsel, lange holdbarhed og høje styrke er opnået gennem en række tekniske forbedringer. Således er der blandt andet anvendt en ny hærdningsteknologi samt tilført en særlig anti-friktionsbelægning, som reducerer friktionen mellem pin og den sømløse præcisionsbøsning til et absolut minimum til gavn for energieffektivitet og holdbarhed. 

Se X3-specialbrochure (engelsk) 

X3-kæden er forbelastet med minimum 40 procent af brudbelastningen fra fabrikken. Det reducerer den indledningsvise forlængelse ved ibrugtagning og reducerer derved behovet for vedligehold betydeligt. Den er produceret og dokumenteret i overensstemmelse med standarderne ISO 606 / DIN 8187 og leveres forsmurt i til standardapplikationer, men kan bestilles forsmurt med specialfedt, for eksempel til brug i fødevareindustrien. Hver kæde er individuelt mærket med produktionsdata for fuld sporbarhed. 

Læs mere om Donghua X3-kæder

Mød os og høre mere på Automatik 2022 
Du kan møde Lemvigh-Müllers specialister i kæder og andre industrielle komponenter samt høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at effektivisere dine indkøb på branchemessen Automatik 2022 13.-15. september 2022. Du finder os på stand 1004 i hal B.Skriv ”B1004” i feltet ”Udfyld invitationskode”, når du tilmelder dig messen. Så er entreen på vores regning. 

Hent din billet her 

 

Om Donghua 
Donghua er verdens største kædeproducent målt på producerede meter og fremstiller ud over sit eget varemærke kæder i mere end 180 forskellige brands til andre leverandører på markedet. Virksomheden har meget omfattende forsknings- og udviklingsressourcer til sin rådighed. Flere end 400 ingeniører og teknikere arbejder med materiale-, produktionsteknologi- og produktudvikling. 

Billeder

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum