Haderslev Kommune

Donation fra Foreningen Østifterne skal forebygge brand hos ældre

Del

Haderslev Brand og Redning har søgt fonde til en kampagne, der skal forebygge brand hos ældre og har nu fået tilsagn om 25.000 kroner fra Foreningen Østifterne.

Julen står for døren og dermed statistisk set også flere brande. De kolde måneder, december og januar, er nemlig ofte forbundet med flere ulykker med stearinlys og lignende, og én gruppe er mere udsatte end andre. Antallet af brande i private hjem stiger nemlig med alderen.

Derfor vil Haderslev Brand og Redning i den kommende tid fokusere på at forebygge brande hos ældre i private hjem, hvilket nu er blevet muligt med midler fra Foreningen Østifterne.

De indkomne midler er en del af et større projekt, og Haderslev Brand og Redning håber på, at der kommer midler fra flere fonde, så man kan nå ud til mindst 500 ældre i Haderslev Kommune.

Afdelingen arbejder lige nu på en plan for, hvordan de 25.000 kroner kommer til at gøre mest muligt gavn for ældre i hele kommunen.

Foto:Karsten B. Dressø repræsentant fra Foreningen Østifternes overrækker 25.000 kroner til beredskabsinspektør ved Haderslev Brand og Redning, Mikkel Linnet.Kontaktinformation:

Beredskabsinspektør, Haderslev Brand og Redning, Mikkel Linnet, 2013 1761

Karsten B. Dressø, Foreningen Østifterne, 20 30 81 83

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum