Dom Pérignon

Dom Pérignon og Lady Gaga afslører limited-edition champagner

Del

Dom Pérignon og Lady Gaga indgik i april et kreativt samarbejde. Nu kan de afsløre to limited-edition champagner, Dom Pérignon Vintage 2010 og Dom Pérignon Rosé Vintage 2006.

Dom Pérignon og Lady Gaga lancerede tidligere i år et samarbejde, baseret på en fælles tro på kreativ frihed. Lady Gaga inspirerer andre til at drømme, eksperimentere og udtrykke sig selv. Og Dom Pérignon, med kældermesteren Vincent Chaperon i spidsen, skubber konstant til grænserne for kreativitet med hver eneste nye årgang, der viser harmonien fra naturen og klimaet, der er i konstant forandring, samt de særlige begrænsninger, som det enkelte år har sat.

Samarbejdet, der blev lanceret i april 2021, består af en kunstnerisk brandkampagne og en limited-edition skulptur designet af Lady Gaga. Som en fortsættelse af samarbejdet har Lady Gaga signeret en limited-edition flaske Dom Pérignon Vintage 2010 og en Rosé Vintage 2006, der begge er i eksklusive og kreative gaveæsker. Æskernes glitrende skær giver en fornemmelse af et magnetisk slør, og det bølgende design skaber en livlig følelse.   

Dom Pérignon Vintage 2010        

Alle kreative processer har deres begrænsninger, og for Dom Pérignon er det forpligtelsen til altid at være vintage. Uanset hvilke udfordringer der måtte være, forpligter champagnehuset sig til hvert eneste år at udforske druekvaliteten, for at vurdere om den lever op til en ny vintageårgang. 

I 2010 lykkedes det at skabe en vintage takket være den rette inspiration og dygtigt håndværk. Dom Pérignon Vintage 2010 fremkalder både friskheden fra en engelsk have efter et regnvejr og frodigheden fra en tropisk have. Den har en jordisk dybde og skaber en solid, imødekommende tilstedeværelse. 

Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 

Når Dom Pérignon vælger at producere rosé, er det en erklæring om frihed. Frihed til at kaste normerne til side og skubbe sine egne grænser, gribe det røde i pinot noir-druens glans og fastholde dens vitale kraft i en modig, selvsikker blanding. 

Den fængslende bouquet af Dom Pérignon Rosé Vintage 2006, moden og dyb, er en introduktion til en omsluttende bølge, der på samme tid er skarp, fast og saftig i ganen. En energi præget af sensualitet og mystik, der leder os hen til den overraskende, saltede afslutning. 

Dom Pérignon x Lady Gaga Limited Edition Vintage 2010 og Rosé Vintage 2006 er tilgængelige i udvalgte vinspecialister og e-retail fra den 1. oktober.

  • Vejledende udsalgspris Vintage 2010: 1895 DKK.
  • Vejledende udsalgspris Rosé Vintage 2006: 2995 DKK. 

Find mere billedmateriale her

Nøgleord

Kontakter

For mere information og billedmateriale, kontakt:

Caroline Kjærbye-Thygesen
Mindshare/Hill+Knowlton Danmark
caroline.thygesen@mindshareworld.com

Katrine Guldager
Nordic Consumer Engagement Manager, Moët Hennessy
kguldager@moethennessy.com
+45 28 93 38 87

Billeder

Information om Dom Pérignon

Dom Pérignon
Gammel Kongevej 60, 13. th
1850 Frederiksberg C

http://www.domperignon.com

OM DOM PÉRIGNON  

Dom Pérignon er dedikeret til udelukkende at skabe vintage-champagne. Hver eneste flaske Dom Pérignon indeholder kun de bedste druer, og champagnens intensitet er baseret på præcision. Champagnehusets kreative ambition er en konstant søgen efter harmoni. Dom Pérignon produceres kun de år, hvor druerne betragtes som ideelle.  

Champagnehuset har eksisteret siden 1921, og i januar 2019 overtog Vincent Chaperon rollen som kældermester.