LandboUngdom

DM i traktortræk er tilbage efter corona

Del

Efter danmarksmesterskabet i traktortræk sidste år måtte aflyses, vender trækket nu tilbage for fuld kraft uden restriktioner.

Der bliver atter masser af hestekræfter og sort røg, når danmarksmesterskabet i traktortræk løber af stablen lørdag d. 4. september ved Lemvig.

”De tilbageværende coronarestriktioner ophører fra 1. september, så nu kan vi holde DM, som vi kender det. Det har vi glædet os til!” lyder det fra Lars Klausholt, der er formand for styregruppen bag mesterskabet.

I løbet af sommeren har landets 100 bedste trækkere kvalificeret sig til danmarksmesterskabet, hvor 14 forskellige klasser vil være repræsenteret.

Mens traktorerne kæmper inde på banen, vil der blive sørget godt for publikum i alle aldre. Der kommer både hoppeborg, ølvogne og andre forskellige mad- og drikkevare på pladsen.

Bag hele arrangementet står i år LandboUngdoms Region Midtvest, som også stablede det store arrangement på benene i 2018.

Coronaudfordringer
DM i traktortræk bliver dog ikke helt som det plejer. Normalt bliver trækket efterfulgt af en fest, som i år dog er aflyst:

”Det har været et stort stykke arbejde at arrangere DM med så stor usikkerhed om, hvilke restriktioner, der ville være gældende, når vi nåede september. I starten af foråret havde vi helt sat DM på pause, da vi ikke vidste, om det overhovedet kunne lade sig gøre. Så under planlægningen valgte vi at fokusere på at få selve trækket op at køre fremfor festen,” forklarer Lars Klausholt.

Sidste år måtte danmarksmesterskabet helt aflyses på grund af coronasituationen, da der var for stor risiko for, at hverken mesterskabet eller kvalifikationsstævnerne kunne afholdes.

I år foregår DM i traktortræk ved Rom flyveplads på Ringkøbingvej 127, 7620 Lemvig kl. 14. Billetter købes ved indgangen, som vil åbne på dagen fra kl. 12:30.

Kontakter

Lars Klausholt
Formand styregruppe DM i traktortræk
6176 8523

Lærke Weensgaard
Kommunikationskonsulent
2327 8134
lrwm@seges.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 87 40 50 00https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 46 lokalforeninger og cirka 3.500 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum