Djøf

Djøf: Regeringsgrundlag med roser - og torne

Del

Djøf ser gode takter for væksten i Danmark i regeringsgrundlaget og for ambitionerne for den offentlige sektor. Men også unødvendige torne i buketten.

Det nye regeringsgrundlag har mange gode takter for væksten i den private sektor og udviklingen i hele Danmark. Det er også yderst positivt, at den nye trekløverregering har ambitioner for den offentlige sektor. Men der er samtidig unødvendige torne i buketten, fastslår Djøf i en kommentar til regeringsgrundlaget.

- Jeg er glad for regeringens fortsatte fokus på vækst i samfundet og at man også har øje for, at det forudsætter en god offentlig sektor med ordentlige arbejdsforhold og rum til god ledelse, udtaler Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf og fortsætter:

- Og så er det godt, at regeringen har sat fremtidens arbejdsmarked på den politiske dagsorden. Det nye Disruptionsråd kan få betydning for udviklingen og omstillingen af arbejdsstyrken til fremtidens nye krav om kompetencer. Det arbejde deltager Djøf gerne i.

Der er dog også et par elementer, som stikker ud.

- Omlægningen af SU er stadig en utrolig dårlig ide. Vi har ikke brug at lægge sten i vejen for de unge, der gerne vil uddanne sig, tværtimod, fastslår Djøf-formanden, der også har noteret sig, at regeringen vil i gang med en ny bølge af flytning af statslige arbejdspladser i 2018, før de nuværende er gennemført.

- Djøf anbefaler at afvente en grundig evaluering af de indtil nu skete flytninger af arbejdspladser for at kunne vurdere, om det nu også er den bedste måde at skabe den nødvendige vækst på, slutter Lisa Herold Ferbing.

Nøgleord

Kontakter

Torben Gross, pressechef i Djøf, tlf. 21 49 01 73, mail tgr@djoef.dk

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer over 91.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning med mere.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum