Djøf

Djøf: Godt med klare konklusioner fra Undersøgelseskommissionen om Forsvarets Efterretningstjeneste

Del

Undersøgelseskommissionen om Forsvarets Efterretningstjeneste har nu offentliggjort sin undersøgelse af den kritik, der har været rejst af FE.

- Det er godt, at Undersøgelseskommissionen om FE har afsluttet sin undersøgelse og det er godt, at FE-kommissionens konklusioner er så klare, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

En enig undersøgelseskommission har ikke fundet grundlag for at rejse kritik af en eller flere af de personer, der har været hjemsendt og dermed heller ikke grundlag for, at det offentlige søger at drage nogen til ansvar.

- I Djøf har vi med tilfredshed noteret os, at Forsvarsministeriet på baggrund af kommissionens konklusioner vil fortsætte dialogen med de tjenestefritagede og genplacerede ansatte og at Forsvarsministeriet har oplyst, at der intet er til hinder for, at de pågældende kan gøre tjeneste ved FE eller for en af de pågældendes vedkommende som ambassadør, slutter Henning Thiesen.

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 107.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet. Mange arbejder med analyse, strategi, økonomi, jura, udvikling og kommunikation. En stor del er ledere, og endnu flere ønsker at blive det.

Som fagforening arbejder vi for at optimere medlemmernes arbejdsliv ved at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår og give inspiration til karrierevalg, faglig udvikling, netværk og nye muligheder. Som medlemmer bruger vi hinanden til at blive bedre og skaber et solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i vores arbejdsliv og studieliv. Sammen arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum