Djøf

Djøf: En god aftale på det statslige område

Del

Spisepausen er sikret, og vi har fået en god aftale efter et meget langt forhandlingsforløb, siger Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig.

- Vi holdt ud, vi holdt ord, og vi fik en god aftale, siger en glad og tilfreds Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig, om den netop indgåede aftale om en ny overenskomst på det statslige område.

Forliget indeholder lige som forligene på det regionale og kommunale område en overenskomstmæssig sikring af medarbejdernes ret til en betalt spisepause, en samlet ramme på 8,1 pct. og en reguleringsordning uden privatlønsværn.

- De nærmere detaljer kan vi ikke offentliggøre endnu, men jeg er rigtig glad for, at vi kom i mål, selv om processen har været lidt barok, og det har holdt hårdt for at komme i mål. Vi har fået imødekommet vores hovedkrav i forliget. Vi holdt ord. Vi har hele tiden arbejdet for at finde en løsning, så det danske samfund ikke blev kastet ud i en storkonflikt, men det har også krævet benhårdt arbejde – og en masse tålmodighed siger Sara Vergo og tilføjer:

- Med det statslige forlig er alle kommet frem til målstregen. Fælleskabet gav en løsning for alle. Jeg håber, at kimen med forliget er lagt til et mere konstruktivt samarbejde for fremtidens offentlige sektor til gavn for medlemmerne, arbejdspladserne og samfundet.

Sara Vergo træffes for yderligere kommentarer på tlf. 31 37 39 20.

Nøgleord

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer 95.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning med mere.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum