PDH Music

Dizzy Mizz Lizzy - Arenatour til april 2022

Del

DIZZY MIZZ LIZZY /// ARENATOUR APRIL 2022

SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS / SUPPORT: BERSÆRK

 

1. april: Næstved, Arena Næstved

2. april: Aalborg Kongres & Kultur Center

9. april: Aarhus, Ceres Arena

15. april: Odense, Jyske Bank Arena

16. april: København, Royal Arena

Da DIZZY MIZZ LIZZY i september 2019 annoncerede fem arenakoncerter i nogle af Danmarks største byer, i anledning af deres kommende fjerde album, der på det tidspunkt endnu var uden titel, havde rocktrioen ikke drømt om at de fem koncerter først ville ende med at blive spillet når albummet der blev døbt ”Alter Echo” var fyldt to år!?

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen knoklede i starten af 2020 for at færdiggøre albummet, så de kunne komme ud og præsentere det live! Det noget tungere og mørkere album end tidligere, med færre, men længere numre så dagens lys lige inden verden gik ind i en mindst lige så mørk tid.

Spol tiden frem til november måned 2020, hvor vi langsomt turde kigge fremad, havde nedlukningen af landet fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. De valgte derfor at ”Alter Echo” skulle luftes på en ”sid-ned”-turné i foråret 2021, hvor de ville opføre albummet i sin helhed. De overkom flere nedlukningsudfordringer, og fik i løbet af sommeren 2021 afsluttet den intime tour, der b.la. indeholdt fem udsolgte koncerter i Store VEGA i juli måned.

’Alter Echo’ har kastet flere singler af sig, deriblandt ’The Middle’ som udkom i forbindelse med albumudgivelsen i marts 2020, og i november måned i år udsendte Dizzy Mizz Lizzy en video/kortfilm til den 22.50 min. lange sang ’Amelia’.

'Amelia' er en filmisk fortælling, som udspiller sig over de fem sange, som udgør hele b-siden af Dizzy Mizz Lizzys guldcertificerede album 'Alter Echo'. Den store film er skabt af filminstruktøren Marc Louis Sutton for Shoot Happens. Filmen følger pigen 'Amelia' og hendes vej ind i en fanatisk sekt. 'Amelia' er kommet til verden i et unikt samarbejde mellem bandet og Horsens & Friends - og har allerede haft sin sejrsgang på Odense Filmfestival (OFF) og den nyligt afholdte CPH:PIX Weekend. Se ’Amelia’ HER.

Bandet er mere end spilleklar, ser frem til koncerterne og til at møde deres fans. For det trofaste publikum der til april måned har hold fast i billetten i to-et-halvt år bliver det uden tvivl en kæmpe forløsning at slippe tøjlerne til tonerne af Dizzy Mizz Lizzys mange klassikere, og til at høre nogle af de nye numre i arenastørrelse.

”Lige siden vores Arena-koncerter blev booket tilbage i 2019, har vi virkelig set frem til at stå og spille foran en talstærk fanskare igen. Ikke mindst med et nyt album i bagagen.

Hvem skulle have vidst, at vi skulle vente i over 2 1/2 år!? Vi fik indløst lidt af glæden på en hurtig opsat og alternativ bonus-turné i foråret og sommeren 2021, hvor vi fik præsenteret vores album Alter Echo i sin helhed. Med en masse restriktioner og for et meget begrænset (siddende) publikum. Det var en anderledes, men også fantastisk oplevelse, som vi er taknemmelig for at have fået med. Men NU glæder vi os altså også til at vende tilbage til den mere klassiske form for rock-koncert. Endda fem af slagsen. I store arenaer. For et publikum, der også har mulighed for at STÅ op til koncerterne. Vi har glædet os og det håber vi også at I har”. – Tim Christensen

Bandet har fortsat Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen som speciel guests.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i 2019 og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.

Billetpriser: 450 kr. + gebyr

Royal Arena billetpriser:  PL1 520,- / PL2 Sidde 450,- / PL2U Stå 450,- / PL3 325kr + gebyr

Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billeder

Download
foto credit: Morten Rygaard
foto credit: Morten Rygaard
Download
Foto credit: Morten Rygaard
Foto credit: Morten Rygaard
Download

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

I næste uge starter Nickals Bendtner og Rune Skyums talktour ”Gamle Regnskaber og Nye Kapitler”.10.11.2021 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

I næste uge starter Nickals Bendtner og Rune Skyums talktour ”Gamle Regnskaber og Nye Kapitler”. Første show afholdes i DR Koncerthusets koncertsal 16. november. Hvis I ønsker at lave omtale eller anmelde showet, skriv da til jl@pdh.dk NICKLAS BENDTNER – GAMLE REGNSKABER & NYE KAPITLER TALK MED FORFATTER RUNE SKYUM-NIELSEN Oplev Nicklas Bendtner – Gamle Regnskaber & Nye Kapitler her: DR Koncerthuset, Koncertsalen, København, tirsdag 16. november 2021 Musikkens Hus, Aalborg, onsdag 17. november 2021 Odeon, Odense, søndag 21. november 2021 Musikhuset Aarhus, Aarhus, tirsdag 30. november 2021 Billetpriser: Fra 250 kr. til 350 kr. + gebyr. Da Nicklas Bendtner i november sidste år skød sin selvbiografi af sted, skabte det overskrifter kloden rundt. Hjemme i Danmark blev 'Begge sider’ ikke bare en af årtiets mest omtalte bestsellere. Den blev også hyldet for at gå selvkritisk, brancheafslørende og underholdende til værks. Siden hen er fodboldspillerens historie blevet solgt til udgivelse på

Troels Gustavsen annoncerer forårsturné 202210.11.2021 08:19:43 CET | Pressemeddelelse

Troels Gustavsen annoncerer forårsturné 2022 Billetsalget starter på fredag 12. november kl. 10.00 via spillestedernes respektive platforme samt på http://gig.to/troelsgustavsen 30.03 VANDEL EFTERSKOLE. Vandel 31.03 FOLKETS HUS I STRUER. Struer 01.04 HORSENS NY TEATER. Horsens 02.04 MUSIKKENS HUS - INTIMSALEN. Aalborg 07.04 RINGSTED KONGRESCENTER. Ringsted 09.04 TAPPERIET. Køge 15.04 POSTEN. Odense 22.04 BREMEN TEATER. København 23.04 VERSHUSET. Næstved 27.04 TOBAKKEN. Esbjerg 28.04 PALETTEN. Viborg 29.04 RYTMISK SAL, MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus 30.04 VIFTEN. Rødovre 06.05 ROTATIONEN, HOLBÆK. Holbæk 07.05 STARS. Vordingborg Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud Troels Gustavsen har den seneste tid været igennem en skelsættende forandring i sin karriere. Sangeren, der allerede har en perlerække af storstreamende hits i baggagen, har brugt det sidste halvandet års stilhed og isolation til at gøre alvor af de ting, som havde været på vej i årevis. Han har droppet kunstnernavnet NOAH og udgiver nu mus

BAAL tager på "The Quiet Session" turné til april5.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

BAAL – THE QUIET SESSION Feat. LiveStrings Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal. Men Baal har også gennem årene dyrket et gennemsigtigt, afdæmpet og mere håndholdt udtryk – oftest brugt flittigt i forbindelse med bandets mange teater-kompositioner og med små afstikkere på bandets egne albums gennem årene. Lysten til at gå linen ud i dette lydunivers er blevet større med tiden og derfor tog bandet i studiet med den fantastiske strygekvartet LiveStrings for at indspille nyt materiale og genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal. “The Quiet Session” er på mange måder en modpol til bandets tidligere udgivelser. Det er et modent band i en mere neddæmpet, eftertænksom udgave – indspillet live & umiddelbart – iklædt Chris

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum