Din Tekstforfatter

Disse modetrends blev afgørende for 2022

Del
Året går så småt på hæld, og derfor er det tid til at kigge tilbage på, hvilke trends der blev dominerende for, hvordan vi iklædte os i løbet af året. Noget var nyt, imens andet var set før, men lige meget hvad var disse beklædningsgenstande at finde over det hele rundt om i landet. Vi samler med andre ord op på både kortvarige trends, men også på trends der er kommet for at blive i de kommende år. Så dyk med ned i listen af trends her.

Sommeren var lig med hør

Når vi tænker tilbage på, hvad vi iklædte os i sommers på de varmeste dage, så vil de fleste nok tænke på en lys hørskjorte med tilhørende bukser, måske endda en kjole af hør. Hør har været populært at iklæde sig om sommeren, men i år stak det helt af, hvor tøj af hør var nærmest udsolgt i flere dele af landet. En ting er, at hør er behageligt, idet de lufter godt. Men hør er faktisk også klimavenligt at fremstille, hvilket taler til især den yngre generation, som lige nu er meget klimabevidste. Til historien hører også, at hør blandt unge tit forbindes med Skagen og uge 29, som er kendt for at være samlingssted for de rige fra hovedstadsområdet.

SHEIN - billigt tøj til alle

Vi kan heller ikke tale om 2022 uden at tale om SHEIN. Hvis man ikke kender til SHEIN, så er det en webshop,  der brander sig på billigt og moderigtigt tøj. Der er tøj i alle kategorier, noget tøj er mere udfordrende end andet, men det blev hurtigt taget vel imod herhjemme, hvor danskerne købte tøj hjem i store mængder fra SHEIN. Som SHEINs popularitet voksede, begyndte flere dog at stille spørgsmålstegn ved, hvordan tøjet kunne være så billigt, hvorefter de modtog en del kritik for dårlige arbejdsvilkår for de ansatte.

Strik i naturfarver

Ligesom New Nordic er blevet populært inden for indretning, så har vi også taget naturfarverne ind i vores klædeskab. Se f.eks. på Norse Projects, hvor en kombination af strik og naturfarver fungerer perfekt sammen. Selvom vi elsker sommeren i Danmark, så er her forholdsvist koldt det meste af året, og derfor er det essentielt at vi kan holde os varme i disse måneder. Derfor er strik især blevet populært igen. Mange er sågar begyndt at strikke deres eget tøj, hvilket medvirker til at gøre det unikt.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

De danske haver mangler kærlighed15.3.2023 01:00:00 CET | Pressemeddelelse

Vi befinder os midt i den kolde tid, og i vintermånederne så bliver haverne ofte forsømte. Det er forståeligt nok, at vi ikke har lyst til at stå og svinge græstrimmeren derude, når det er minusgrader og frostklart. Men når foråret igen står for døren, så er det på tide at give haven en ordentlig omgang kærlighed. Mange danske haver står triste og tilgroede året rundt, men med lidt dedikation og hårdt arbejde, kan du gøre en verden til forskel.

Trægulve til dit hjem14.3.2023 20:00:00 CET | Pressemeddelelse

Der kan være flere gode grunde til at du godt kunne tænke dig at udskifte trægulvene hjemme ved dig. Måske bor du i et ældre hus, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. I den forbindelse vil det i nogle tilfælde indebære nye gulve. Du er måske så heldig at du skal til at bygge et nyt hus. Hvis det er tilfældet, så skal du til at træffe nogle svære valg i form af indretningen af hjemmet og tilmed træffe valg vedrørende materialer. Her kan det godt være svært at finde det helt rette gulv. Det skyldes nemlig blandt andet, at gulvene i hjemmet er ret afgørende for det indtryk man får af hjemmet som helhed. Det er derfor også ret vigtigt at man ikke træffer en forhastet beslutning. Du får her nogle tips til hvad du skal være opmærksom på når du kigger på nye gulve og hvor du kan finde gulve i høj kvalitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum