Halo. agency

Disney og Duracells samarbejde ræser ind på dit tv med ny, banebrydende reklame

Del

I forbindelse med premieren på Biler 3-filmen, har Disney Pixar og Duracell slået sig sammen om en ny reklamefilm, som har premiere i dag den 18. september på dansk tv. Reklamefilmen viser to velkendte animerede figurer, Lynet McQueen og Duracell-kaninen, give den fuld gas sammen på bedste Biler 3-manér. Reklamen, som er produceret af Duracell, og animereret i state-of-the-art Pixar-stil, viser, hvordan der nemt kan bringes liv i Lynet McQueen derhjemme – selv efter filmen slutter. Reklamen er en del af Duracells indsats for mere leg og hygge i familiens skød, hvor man aldrig går ned på udstyr.

Duracell har længe haft et samarbejde med Disney, grundet deres fælles ønske om at sprede glæden ved leg og familiehygge til alle eventyrlystne børn og barnlige sjæle. Når magien slukkes på biograflærredet, ønsker partnerskabet at vække fantasien til live igen hjemme på børnenes værelser eller i familiens stue. Og med en ny, banebrydende reklamefilm skabt af animations-giganten Disney Pixar og Duracell, sættes der for alvor gang i legen, hvor kun fantasien sætter grænser.

To verdener i banebrydende forening

Samarbejdet blev nyligt fejret af Duracell ved en eksklusiv VIP-forpremiere den 26. august i Falkoner Biograf på Frederiksberg. Her blev en række af landets kendte bloggere, heriblandt Cana Buttenschøn og Irina Babenko Olsen, inviteret ind sammen med deres familier for at se den nye Biler-3 film. Derudover fik publikum også en eksklusiv forpremiere på den nye reklamefilm.

Peter Frøkjær fra Mandesager.dk, en blog om teknologi generelt samt high-tech gadgets i særdeleshed, deltog også i eventen, og har fulgt samarbejdet mellem Disney og Duracell på tætteste hold. Han mener, at samarbejdet er yderst relevant, og tilføjer i den forbindelse:

”Når du har med legetøj at gøre, er batterier super vigtige. Batterier skal ikke være noget, du skal bekymre dig om – de skal bare fungere. De er ikke super sexede i sig selv, men de er nødvendige. Den største frygt, man har som forælder, når man køber legetøj til sine børn, er, at der ikke er batterier med i pakken. Frygt nummer to er, at de løber hurtigt tør. Og der holder Duracell altid. Og derfor giver samarbejdet med Disney skide god mening, fordi legetøj og batterier er to ting, der er afhængige af hinanden, og som forælder ønsker man selvfølgelig, at begge dele er af høj kvalitet”.

Teknologi, performance og leg i centrum

Det unikke samarbejde mellem Disney og Duracell har gennem mange år skabt glæde og begejstring hos børn ved at vække eventyrlige figurer fra blandt andet Frost, Star Wars og Biler-filmene til live. I en tid hvor legetøj bliver mere højteknologisk og krævende i batterikraft, vil Disney sikre, at legen kan fortsætte i længst mulig tid, efter filmen er slut - med den bedst mulige oplevelse hos børnene og forældrene. Reklamen handler blandt andet om at vise, hvordan legetøj bare fungerer bedre og længere, hvis man har den rette strømkilde, fortæller Niina Alanko fra Duracell:


”Hvis du ikke anvender et batteri med tilstrækkelig kraft, der giver dit barns legetøj den bedste ydeevne, kan det efterlade familien skuffet. Derfor er vi begejstrede for samarbejdet med Disney, da det sikrer, at børn og barnlige sjæle kan få den magiske oplevelse af, at legetøjet vækkes til live.” 

Nøgleord

Kontakter

For mere information om samarbejdet, reklamefilmen eller Duracell samt mulighed for interview, kontakt venligst Dennis Dalgaard på tlf. 3179 1628 eller på dennis.dalgaard@haloagency.dk.

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Halo. agency

Halo. agency
Bredgade 65
1260 København

33 13 14 33http://haloagency.dk/

Om Duracell og samarbejdet

  • Duracell har siden 1940’erne gået i spidsen for personlig strømforsyning med sine kompakte batterier med høj ydeevne
  • Disney og Duracell havde også et samarbejdede omkring Frost-filmen i 2016, med Olaf som den primære helt i kampagnen
  • Duracellbatterier forhandles i 87 Disney-butikker rundt i Europa
  • Duracell Ultra Power batterier blev erklæret ’bedst i test’ af Datatids TechLife Magasin for deres kapacitet og PowerCheck-funktion