Naturvidenskabernes Hus

Direktørskifte i Naturvidenskabernes Hus, Bjerringbro

Del

Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har den 30. juni 2020 indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup. Samtidig har bestyrelsen besluttet at ansætte udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus Maiken Lykke Lolck i direktørstillingen med omgående tiltrædelse.

Maiken Lykke Lolck ny direktør i Naturvidenskabernes Hus
Maiken Lykke Lolck ny direktør i Naturvidenskabernes Hus

Bestyrelsen for Naturvidenskabernes Hus har den 30. juni 2020 indgået en fratrædelsesaftale med direktør Anders Dahlstrup. Fratrædelsen skyldes forskelligt syn på den strategiske retning, og samarbejdet mellem Naturvidenskabernes Hus og Anders Dahlstrup ophører med omgående virkning.

Samtidig har bestyrelsen besluttet at ansætte udviklingschef i Naturvidenskabernes Hus Maiken Lykke Lolck i direktørstillingen med omgående tiltrædelse. Maiken har arbejdet i Naturvidenskabernes Hus siden 2010. 

Formanden for bestyrelsen, Harald Mikkelsen siger:

”Med ansættelsen af Maiken får vi en direktør, som har flere års erfaring fra udvikling af husets projekter, og som virkelig brænder for Naturvidenskabernes Hus' idé og virke. Bestyrelsen er overbevist om, at Maiken er den helt rigtige direktør til at stå i spidsen for husets videre udvikling, både fagligt, strategisk og forretningsmæssigt. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Maiken, som i sit hidtidige virke for Naturvidenskabernes Hus har leveret meget solide resultater.”

Maiken Lykke Lolck glæder sig til at bygge videre på husets stærke fundament af indsatser omkring skole-virksomhedssamarbejde, besøgsaktiviteter og Naturfagsmaraton.

"I en tid med både corona og klimaforandringer er det mere vigtigt end nogensinde, at de kommende generationer får lyst til at tage del i udviklingen af de teknologier, der skal sikre både vækst, velstand og en bæredygtig udvikling. Her har Naturvidenskabernes Hus en vigtig opgave i at inspirere flere unge til at vælge en teknisk eller naturvidenskabelig vej. Jeg glæder mig til samarbejdet med vores partnere i både erhvervslivet og uddannelsessektoren mod det mål", siger Maiken Lykke Lolck.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger og kommentarer:

Bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus
Harald Mikkelsen. 87 55 10 01 / hm@via.dk

Direktør for Naturvidenskabernes Hus
Maiken Lykke Lolck. 40 58 40 64 / mll@nvhus.dk

Billeder

Maiken Lykke Lolck ny direktør i Naturvidenskabernes Hus
Maiken Lykke Lolck ny direktør i Naturvidenskabernes Hus
Download
Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro, Midtjylland
Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro, Midtjylland
Download

Information om Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus
P. E. Eriksens Vej 1
8850 Bjerringbro

40584064http://www.nvhus.dk

NATURVIDENSKABERNES HUS

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit videnscenter. Vi bygger bro mellem skoler og virksomheder, udvikler praksisnær undervisningsmateriale og hjælper lærere med at udvikle inspirerende og anvendelsesorienteret undervisning.Naturvidenskabernes Hus har tre søjler.

Gennem TEKTANKEN bygger vi bro mellem skoler og virksomheder og understøtter lærere i at udvikle og gennemføre inspirerende og virkelighedsnær undervisning.

NATURFAGSMARATON er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet. Både elever og lærere får erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, der har til hensigt at øge elevernes interesse i og motivation for at lære mere om de naturvidenskabelige fag. 

I BESØG I HUSET inspirerer vi hvert år omkring 7.000 elever og deres lærere med spændende undervisningsforløb.Det er vores mål, at mange flere unge vælger en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en bæredygtig fremtid.

Læs mere på nvhus.dk

Følg pressemeddelelser fra Naturvidenskabernes Hus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Naturvidenskabernes Hus

Skoleelever fra hele landet prøver kræfter med kryptering, grøn energi og selvkørende busser1.10.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Kreativiteten er sluppet løs for tusindvis af elever fra 5. og 6. klasse, der netop har fået opgaverne til årets største naturfagskonkurrence, Naturfagsmaraton. Igen i år dyster skoler over hele landet om at finde de mest innovative løsninger på naturfaglige problemer, de kender fra hverdagen. Denne gang er to af opgaverne udviklet i samarbejde med Microsoft og Vestas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum