Christensen Kjærulff

Direktørskifte i Christensen Kjærulff

Del
Torben Laurentz Wiberg ses til venstre og Anders Ingemann Hansen til højre
Torben Laurentz Wiberg ses til venstre og Anders Ingemann Hansen til højre

Torben Laurentz Wiberg, der siden 2007 har været managing partner i Christensen Kjærulff, trådte tilbage fra posten d. 11. marts 2022. Torben Laurentz Wiberg vil fortsat være en vigtig del af Christensen Kjærulff som partner og indehaver, og det er med stolthed, at Torben Laurentz Wiberg efter mere end 14 år giver stafetten videre til Anders Ingemann Hansen.

Om sin tid som direktør udtaler Torben Laurentz Wiberg selv:

- Christensen Kjærulff har i min periode som direktør udvidet organisationen betragteligt og etableret både forretningsmæssige og fagligt stærke netværk nationalt som internationalt. Det betyder, at vi i dag betjener vores kunder med den indsigt, moderne redskaber og et engagement, som netop kendetegner rådgivnings- og revisionsydelser af høj kvalitet.

Torben Laurentz Wiberg overdrager rollen i det statsautoriserede revisions- og rådgivningsfirma til et kendt ansigt i virksomheden. Anders Ingemann Hansen har en lang historik i Christensen Kjærulff, hvor han har været partner og indehaver siden 2015 og medlem af bestyrelsen siden 2018.

Anders Ingemann Hansen ser frem til sin nye rolle med stolthed og udtaler:

- Jeg har arbejdet sammen med Torben i mange år og har stor respekt for hans fokus på Christensen Kjærulffs bedste gennem årene. Det er mit ønske, at vi fortsætter linjen med at forbedre den service, vi giver vores kunder. Vi skal videreudvikle vores ydelser og udvide samarbejdet med vores nationale og internationale netværk, så vi understøtter vores kunders forretning bedst muligt, siger Anders og fremhæver medarbejderne som virksomhedens vigtigste ressource.  -Vores medarbejdere er den vigtigste faktor i et succesfuldt samarbejde med vores kunder, og derfor vil jeg arbejde for, at vi til stadighed skaber gode rammer og et højt fagligt miljø for vores medarbejdere, så vi kan fastholde og rekruttere de bedste talenter. Jeg glæder mig til opgaven og ser frem til at drive virksomheden videre i stor respekt for CK-ånden.

Kontakter

Billeder

Torben Laurentz Wiberg ses til venstre og Anders Ingemann Hansen til højre
Torben Laurentz Wiberg ses til venstre og Anders Ingemann Hansen til højre
Download

Information om Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff
Store Kongensgade 68
1264 København K

http://www.ck.dk

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der er ejet, ledet og drevet af 12 indehavere. Kernen i vores arbejde bygger på tillid, tætte relationer og personligt engagement. Det er med det udgangspunkt, at vi engagerer os både fagligt og personligt i vores kunder, som primært er små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner.

Det er vores vision at være den mest attraktive og anbefalelsesværdige mellemstore revisions- og rådgivningsvirksomhed for kunder, medarbejdere og øvrige interessenter inden for vores forretningsområde.

Udover et stort netværk bestående af pengeinstitutter, advokater og konsulenter er vi medlem af RevisorGruppen Danmark og Nexia International. RevisorGruppen Danmark er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet. Nexia International er et førende verdensomspændende netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsfirmaer, der leverer en omfattende portefølje af revision, bogføring, skat og rådgivning.

Læs mere om os på www.ck.dk

Følg pressemeddelelser fra Christensen Kjærulff

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.