Norlys

Din idé kan blive til virkelighed med støtte fra Norlys Vækstpulje

Del

Norlys Vækstpulje uddeler hvert år 50 millioner kroner til gode ideer og projekter, der gavner fællesskabet. Har du en god idé, der kan gøre en forskel, så kan du nu søge støtte fra vækstpuljen. Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober.

Fordelt på tre årlige ansøgningsrunder uddeler Norlys Vækstpulje hvert år 50 millioner kroner til gode formål, der kommer Norlys’ 735.000 jyske andelshavere til gavn.

- I foråret uddelte Norlys Vækstpulje 17,4 millioner til 231 gode projekter. Om kort tid får ansøgerne fra den seneste ansøgningsrunde besked om, hvorvidt deres projekt modtager støtte, og samtidig har vi nu åbnet for ansøgninger til årets sidste runde. Så hvis du har en spændende idé, der kan være med til at gavne fællesskabet i dit lokalområde, er det altså nu, du skal i gang med at søge, siger Steen Thomsen, som er vækstpuljeansvarlig i Norlys.

Norlys Vækstpulje har fire lokale bestyrelser, som er valgt blandt energi- og telekoncernens repræsentantskabsmedlemmer, og det er dem, der beslutter, hvilke projekter der skal modtage støtte.

En hjælpende hånd til kultur- og foreningsliv

Det er især kultur- og foreningslivet, der søger støtte fra Norlys Vækstpulje, når de eksempelvis ønsker at opgradere deres nuværende faciliteter eller etablere nye.

- Norlys Vækstpulje har støttet rigtig mange gode små og store projekter, der har bidraget til den lokale udvikling og sammenholdet. Det kan for eksempel være museer, sportsklubber eller måske bare en sammenslutning af borgere, der brænder for deres by. Vi ved, at det betyder meget for den type projekter, der ofte er drevet af frivillige kræfter, og vi er glade for at kunne gøre en forskel, siger Steen Thomsen videre.

Grøn og digital samfundsudvikling

Når det kommer til projekter, der handler om at styrke fællesskabet, er vækstpuljen først og fremmest sat i verden for Norlys’ andelshavere i det jyske. Norlys Vækstpulje vil dog også gerne støtte innovation og iværksætteri, som er med til at fremme den grønne og digitale samfundsudvikling – også selv om ansøgerne ikke er andelshavere.

- Som landets største energi- og telekoncern spiller vi en meget aktiv rolle i den grønne og digitale samfundsudvikling. Derfor vil vi også meget gerne bakke op om gode små og store initiativer, der bidrager til digitalisering og grøn omstilling – også selv om ansøgerne ikke bor inden for det, vi kalder vores ejergeografi og dermed er andelshavere i Norlys, slutter Steen Thomsen.

Norlys Vækstpulje tager imod ansøgninger på norlys.dk, og næste frist er den 1. oktober 2021.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys Vækstpulje giver værdi tilbage til dig

Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Vækstpuljen uddeler et beløb hvert år – primært til gode initiativer, der gør en forskel for vores 735.000 andelshavere i ejergeografien, der rækker fra lokalområderne i det nordjyske over det midtjyske og ned til det syd- og sønderjyske.

Innovative projekter uden for ejergeografien, der understøtter grøn omstilling og/eller øget digitalisering, er også velkomne til at søge støtte fra Norlys Vækstpulje.

Særligt projekter, der har potentiale til at skabe nye arbejdspladser, eller på anden vis kan skabe værdi for store dele af befolkningen og samfundet, vil komme i betragtning.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys når mål om fiber til 50.000 andelshavere i 2021 – og sætter nyt ambitiøst mål på over 100.000 nye fiberadresser i 202211.1.2022 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Energi- og teleselskabet Norlys nåede i 2021 en stor milepæl ved at give yderligere 50.000 andelshaveradresser adgang til fibernettet – et mål, der udgør et vigtigt skridt i ambitionen om at nå 1 million fiberadresser og sikre højhastighedsinternet til alle andelshavere inden udgangen af 2023. Samtidig annoncerer selskabet målet om at nå mere end 100.000 nye adresser med fiber i 2022 med en ny samarbejdsaftale, hvoraf langt størstedelen ligger i nye markeder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum