Din eCigaret ApS

Din eCigaret er vækstet 400-500 % siden 2015 – og væksten fortsætter

Del

Din eCigaret blev grundlagt tilbage i 2010, og meget er sket siden da. Vi har udvidet vores sortiment et utal af gange, vi har indført nye kundefordele, og vi har styrket vores team, så vi kan give vores kunder en endnu bedre købsoplevelse. I perioden 2015-2021 har vi for alvor rykket os på alle fronter. Siden 2015 har vi vækstet et sted mellem 400 og 500 %. Det er noget, vi er både glade og stolte over, og vi kan desuden glæde os over, at væksten fortsætter.

Vi er blandt de første – og største – forhandlere herhjemme

Din eCigaret blev – som sagt – stiftet i 2010 (af Esben Siersted Schaarup). På daværende tidspunkt var e-cigaretter og dertilhørende e-væske og andet udstyr fortsat ret nyt for danskerne. I 2010 var der kun ganske få forhandlere af e-cigaretter, og salget var da også i de små. Vi kastede os ikke desto mindre over branchen, som vi stadig befinder os i, i dag – over 10 år senere. I dag kan vi ikke kun prale med at være en af de første danske forhandlere af e-cigaretter. Vi hører også til blandt de allerstørste forhandlere på dansk jord.

Vores salg af e-cigaretter og tilbehør foregår i dag to steder; henholdsvis via vores webshop og via vores fysiske butik. Vores online del er dog klart størst, og det er da også vores webshop, der har været medvirkende til de flotte vækstkurver.

Sådan har vi haft held med at skabe vækst år efter år

Din eCigaret er ikke kun blevet et succesfuldt foretagende, fordi vi var nogle af de første forhandlere herhjemme. Vi er lykkes med at vækste år efter år, fordi vi har stillet krav til os selv, og fordi vi har et koncept, der holder.

Det har vi gjort for at fastholde den flotte vækst:

  1. Vi allierer (og har altid allieret) os med de dygtigste medarbejdere og konsulenter
  2. Vi lytter til vores kunder og går langt for at opfylde deres ønsker
  3. Vi brænder for vores produkter (og det skinner igennem)
  4. Vi investerer konstant i nye produkter og tiltag
  5. Vi tør at gå forrest i en konkurrencepræget branche

Selvom glæden over at have skabt 400-500 % vækst siden 2015 er stor, så hviler vi ikke på laurbæerne. Vi ønsker naturligvis at fortsætte væksten, og alt tyder da også på, at pilen fortsætter i samme retning. Trods nye forbud og streng lovgivning inden for e-cigaretter er vi overbeviste om, at vi også kan drive en sund forretning med gode værdier i fremtiden. Rejsen er først lige begyndt.

Nøgleord

Links

Information om Din eCigaret ApS

Din eCigaret ApS
Din eCigaret ApS
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

71 99 34 92https://din-ecigaret.dk/

Følg pressemeddelelser fra Din eCigaret ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din eCigaret ApS

Emballage bliver mere anonym i 20226.10.2021 08:52:42 CEST | Pressemeddelelse

2021 og 2022 har budt – og kommer til at byde på – adskillige forbud og ny lovgivning, der berører både sælgerne og køberne af e-cigaretter og tilbehør. Foruden forbud som smagsforbud og visningsforbud, så er der vedtaget nye regler omkring emballagen, der træder i kraft 1. november 2021. Kravet betyder at produkter produceret efter skæringsdatoen skal være i neutral emballage, men da der er en etårig overgangsperiode (udfasning), vil det være muligt at se og købe produkter i den emballage vi kender langt ind i 2022.

Det er slut med e-cigaretter og snus på landets gymnasier18.9.2021 18:48:57 CEST | Pressemeddelelse

Røgfri skoletid er ikke længere bare et forslag eller en opfordring – det er et lovkrav, og lovkravet gælder fra d. 31. juli 2021. Dette berører derfor alle de unge, der netop har sat fødderne på et dansk gymnasium eller erhvervsskole efter en veloverstået sommerferie. Som en af de førende forhandlere af e-cigaretter har vi naturligvis set nærmere på lovgivningen, og vi kommer da også med vores kommentarer til det nye lovkrav.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum