Digizuite A/S

Digizuite øger strategisk fokus på LifeScience og får endnu en pharma virksomhed som kunde

Del

Digizuite A/S, der netop er blevet optaget på NASDAQ First North, med en overtegning på 276%, øger sit strategiske fokus på LifeScience markedet og tilføjer endnu en kunde i form af den svenske børsnoterede virksomhed Karo Pharma, der har mere end 100 brands, herunder de kendte mærker Decubal og Bronkyl og leverer til mere end 60 lande.

Karo Pharma har indgået en abonnementsaftale på Digizuites™ anerkendte SaaS Digital Asset Management (DAM) løsning og kommer dermed i godt selskab med andre ledende og globale pharma- og lifeScience kunder, som bl.a. schweiziske Lonza og engelske BMA.

Digizuite har oplevet stigende efterspørgsel fra LifeScience virksomheder og tilføjer nu LifeScience blandt selskabets fokusmarkeder som led i realiseringen af selskabets vækstplan. 3. Juni afholder Digizuite et internationalt webinar, hvor DAM for LifeScience præsenteres for potentielle kunder og partnere. Andrew Warrington, Healthcare Industry Manager EMEA, Microsoft har indgående kendskab til denne branches udfordringer og behov for kontrol med marketingmateriale er gæstetaler.

Vi har oplevet en øget efterspørgsel efter vores løsning til håndtering af visuel marketing content indenfor LifeScience og vi ser et stort fremadrettet potentiale i dette vækstmarked”, siger Kim Wolters, CEO i Digizuite.

Det er en branche, hvor der er stor fokus på kontrol, sikkerhed og sporing. Det gælder også for det digitale materiale, der både skal være let tilgængeligt, men samtidig under kontrol med sikkerhed for at det er godkendt inden brug. Vi har allerede en række kunder indenfor denne industri og har derfor valgt at øge vores fokus på pharma- og LifeScience markedet fremover”, siger Kim Wolters, CEO, Digizuite.

Kontakter

Links

Information om Digizuite A/S

Digizuite A/S
Digizuite A/S
Ryttergade 12, 1.
5000 Odense C.

+45 70 22 20 95https://www.digizuite.com/

Digizuite

Digizuite er en SaaS-virksomhed inden for Digital Asset Management software (DAM), der samler alt digitalt indhold i én central platform.

Gennem automatiserede workflows og agile integrationer fjerner Digizuite manuelle arbejdsgange og effektivisere hele content værdikæden.

Kunder vælger Digizuite for at have kontrol over hvem, hvor, og hvordan corporate materialer bliver benyttet. Det sikrer brandkontrol, risikoreduktion og er med til at øge effektiviteten og omsætningen.

Digizuite er en global vækstvirksomhed og har realiseret 600% vækst i ARR fra 2017-20, og har i dag mere end 50 medarbejdere fordelt på hovedkontor i Danmark, datterselskab i USA og kontorer i UK, Belgien og Ukraine.

  

Karo Pharma

Karo Pharma er et medicinalfirma, der har specialiseret sig i salg og markedsføring af receptpligtige lægemidler og håndkøbsprodukter, der sælges på apoteker og i detailhandlen. Karo Pharma’s produkter er tilgængelige i mere end 60 lande, med Europa og Norden som kerne markeder. Karo Pharma har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er listet på Nasdaq Stockholm Mid Cap.