Esbjerg Kommune

Digitalt informationsmøde den 15. marts om udvidelse af Esbjerg Havn

Del

Esbjerg Kommune har offentliggjort et forslag til kommuneplanændring, lokalplan og miljøkonsekvensrapport for en udvidelse af Esbjerg Havn. Kommunen afholder et digitalt informationsmøde den 15. marts kl. 19.00 i forbindelse med den offentlige høring, der løber frem til 31. marts 2021.

På mødet har alle mulighed for at få oplysninger om planerne og projektet, der ligger til grund for planforslagene. Man vil bl.a. høre, hvordan de miljømæssige forhold er undersøgt i forbindelse med planlægningen.

Der vil både være repræsentanter fra kommunen, havnen og de konsulenter, der har bidraget til miljøkonsekvensrapporten.

Mødet afholdes som et digitalt møde. Alle interesserede har mulighed for at deltage hjemmefra via pc, tablet eller mobiltelefon.

 

Program

  • Velkomst v. borgmester Jesper Frost Rasmussen
  • Havnens udvikling og baggrund for projektet v. Dennis Jul Pedersen, Esbjerg Havn
  • Gennemgang af planforslag – udvalgte emner v. Niras
  • Spørgsmål over chatten
  • Videre proces v. Jesper Frost Rasmussen

Sådan deltager man

Alle interesserede kan deltage. Mødet er uden tilmelding, så man skal blot klikke sig ind via kommunens hjemmeside her: www.esbjerg.dk/esbjerghavn 

Se planerne

Find forslagene til kommuneplanændring, lokalplan og miljørapport her:

https://www.esbjerg.dk/om-kommunen/annoncer/hoeringer/forslag-til-lokalplan-nr-01-100-0007-kommuneplanaendring-nr-2018-13-udvidelse-af-esbjerg-havn

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum