BazoomBazoom

Digitalt bilunivers udvider med nyt magasin

Del

Det fremadstormende onlineunivers Bilhandel.dk trodser tendensen og udvider forretningen med et nyt magasin online og på print.

Normalt forholder det sig sådan, at magasiner lukker deres papirforretninger og i stedet begrænser sig til udelukkende at udkomme digitalt.

Men Bilhandel.dk gør præcis det modsatte. De startede som digitalt univers, men er nu klar til udvide deres forretning med et nyt magasin, der hedder Bilhandel Selected. Magasinet udkommer både på print og som e-magasin. 

“Vi tror på, at der er et marked for de bilentusiaster, meningsdannere og velhavere, der skal fristes og inspireres til deres næste bilkøb,” siger Kenneth Andersen, der er stifter og direktør hos Bilhandel.dk.

Magasinet vil udkomme seks gange om året og vil blive eksponeret på deres digitale platforme, der samlet har 1,4 millioner besøgende om måneden.

Et magasin med eksklusive biler

Idéen bag Bilhandel Selected er at tilbyde annoncører og bilentusiaster en platform specielt beregnet til biler, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Det kan være de skæve, ombyggede eller klassiske biler, ligesom det kan være de luksuriøse og eksklusive.

“Der manglede et medie for de helt særlige tilbud, der ellers aldrig ville finde vej til de kræsne bilkøbere,” siger Kenneth Andersen og fortsætter:

“På den her måde samler vi alle de biler, der ellers ville drukne i de store, online databaser.”

Det er derfor kun de helt unikke tilbud, der bliver præsenteret i Bilhandel Selected.

Bilhandel med fart på

Bilhandel.dk består af en app og et site og blev lanceret i sommeren 2017. Siden er det gået rigtig stærkt. Universet har spredt sig til en lang række andre sites, herunder blandt andet Nordjyske.dk, Jubii.dk, Bilgalleri.dk og Bilzonen.dk. 

Desuden har Bilhandel lanceret en medieservice, hvor de hjælper bilforhandlere med at drive deres digitale markedsføring på for eksempel Facebook.

Kun et halvt år efter lanceringen havde Bilhandel over 80.000 unikke brugere. Magasinet er seneste skud på stammen.

For spørgsmål eller yderligere kommentarer kan Kenneth Andersen kontaktes på telefon +45 40 84 98 98.

 

Nøgleord

Kontakter

For spørgsmål eller yderligere kommentarer kan Kenneth Andersen kontaktes på telefon +45 40 84 98 98.

Billeder

Links

Information om Bazoom

Bazoom
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://heymate.dk/

Det aarhusianske mediehus Heymate råder over seks forretningsområder med i alt 45 sites og seks apps, herunder 

Bazoom-gallerierne, Admill, HandyHand og en række markedspladser og biltjenester.

Følg pressemeddelelser fra Bazoom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bazoom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum