Visma

Digitalisering af kerneydelser sikrer solid bundlinje

Del

I sit netop offentliggjorte årsregnskab fremviser en af landets førende leverandører af HR- og lønsystemer til det danske enterprise marked, Visma Enterprise, et flot resultat med fremgang på både top og bund. Årsagen til et stærkt bundlinjeresultat skyldes blandt andet softwarevirksomhedens ufravigelige fokus på at levere endnu mere effektivt og smart på virksomhedens kerneydelser.

Administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, er godt tilfreds med årets resultater.
Administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, er godt tilfreds med årets resultater.

Med en stabil fremgang i omsætningen på knap 9 mio. kr. og en dobbelt så stor fremgang på 18 mio. kr. på bundlinjen i forhold til året før, udtrykker administrerende direktør Monika Juul Henriksen fra Visma Enterprise tilfredshed med årets resultater. 

I et år præget af stor uforudsigelighed, er jeg godt tilfreds med de resultater, vi har opnået i 2020. Mange virksomheder har ikke kunnet eksekvere, som de plejer, og vi har blandt andet oplevet et stort behov for tryghed fra vores kunders side. Aldrig før har efterspørgslen efter vores ekspertise, rådgivning og sparring været større, og det har stillet nye krav til os om øget tilgængelighed og at være endnu mere effektive. 

Vi har derfor fokuseret på at digitalisere endnu mere på vores eksisterende ydelser for at imødekomme de nye behov,” udtaler Monika Juul Henriksen og tilføjer: 

Som eksperter inden for HR- og lønløsninger, der understøtter gældende regulativer på området, skal vi ikke kun være digitale i vores løsninger. Det skal vi også være i vores viden og rådgivning, og det behov og potentiale er virkelig blevet synligt i 2020.” 

Visma Enterprise leverer software indenfor HR og løn til mere end 1500 danske virksomheder. Forretnings–strategien er baseret på cloud og mobile first, og det er netop, hvad virksomhedens nylancerede “My Visma” suite tager udgangspunkt i. Med ”My Visma” er det muligt at invitere både specialister, ledere og medarbejdere ind i et fælles univers, hvor de har adgang til relevante medarbejderdata i realtid, og hvor de nemt og hurtigt kan betjene sig selv. 

Vores fokus er at udvikle digitale løsninger, der minimerer manuelle processer og derved frigiver tid og overskud til at arbejde mere professionelt med den digitale medarbejderrejse. Jeg er stolt af vores nye app-univers til medarbejdere og ledere, der både giver indsigt og kan understøtte opsamling af data, som er top-aktuelt grundet distancearbejde og ikke mindst en ny ferielov,” forklarer Monika Juul Henriksen. 

Gennem de senere år har Visma Enterprise investeret sine ressourcer i at udvikle på sine kerneydelser. Det er blandt andet dét ufravigelige fokus, som nu sikrer softwarevirksomheden en endnu stærkere position i markedet. 

Vi står lige nu et godt og solidt sted, og årets resultat giver os en god ballast til yderligere vækst i 2021. Rigtig mange virksomheder har taget digitale HR- og lønløsninger til sig, men vi ser stadig et kæmpe potentiale. Med vores veludbyggede ”My Visma” Suite er vi det perfekte match for danske enterprise virksomheder,” slutter Monika Juul Henriksen.  

Visma Enterprise er en del af Visma Danmark Holding A/S, som består af i alt 19 selskaber. Selskabernes samlede skattebidrag placerer for anden gang i streg Visma Danmark Holding A/S på Skattestyrelsens åbne skatteliste over de 100 største selskabsskatteydere i Danmark.  

Vedhæftet er udtræk fra Årsrapporten og link til hele årsrapporten. 

Kontakter

Billeder

Administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, er godt tilfreds med årets resultater.
Administrerende direktør i Visma Enterprise Danmark, Monika Juul Henriksen, er godt tilfreds med årets resultater.
Download
Udtræk fra Visma Enterprise årsrapport.
Udtræk fra Visma Enterprise årsrapport.
Download

Links

Information om Visma

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. Visma Enterprise A/S har hovedkontor i Ballerup, men flytter i nye lokaler i Carlsbergbyen i løbet af andet kvartal 2021. Adm. direktør for Visma Enterprise A/S er Monika Juul Henriksen. Softwarevirksomheden har også en afdeling i Aalborg med 33 lønspecialister. 

Visma Enterprise A/S har tidligere været en del af selskabet Visma Bluegarden A/S. I januar 2019 valgte Visma Enterprise imidlertid at fissionere fra Visma Dataløn, og begge forretningsenheder er i dag selvstændige selskaber i den norskejede softwarekoncern Visma, som er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. 

Årsresultatet for 2020 er selskabets andet selvstændige regnskabsår. 

Følg pressemeddelelser fra Visma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Visma

Innovativ teknologi fra Visma e-conomic sætter turbo på regeringens digitaliseringsagenda25.3.2021 07:30:00 CET | Pressemeddelelse

Regeringens nye initiativ, et digitalt partnerskab med fokus på anbefalinger til øget digitalisering af erhvervslivet og det offentlige, er vand på virksomheden Visma e-conomics mølle. Manglende digitalisering koster nemlig danske virksomheder milliarder. Derfor har virksomheden bag Danmarks mest benyttede regnskabsprogram, Visma e-conomic, nu, som de første, introduceret en innovativ teknologi, så virksomheder kan sende og modtage elektroniske fakturaer direkte i deres regnskabsprogram.

Visma opkøber dansk softwarevirksomhed med forretningskritisk SaaS-løsning16.3.2021 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Softwaregiganten Visma tager endnu et strategisk vigtigt skridt og køber softwarevirksomheden Temponizer, en førende udbyder af alt-i-én SaaS-løsning til vikarbureauer på det danske private og offentlige marked. Opkøbet er ifølge Visma Enterprise A/S administrerende direktør, Monika Juul Henriksen, en del af en klar strategi, som understøtter Vismas mål om at styrke positionen som markedsleder inden for HRM-løsninger og -services til det danske marked.

Innovativ fintech-løsning afhjælper likviditetsproblemer efter dobbelt momsindbetaling1.3.2021 09:01:56 CET | Pressemeddelelse

I dag skal 150.000 små danske virksomheder i alt lægge mere end 40 mia. kr. i momsindbetalinger. Tallene stammer fra kunder hos Visma e-conomic, der står bag Danmarks mest benyttede online regnskabsprogram. Det er mange penge for en række små og mellemstore selvstændige erhvervsdrivende, hvoraf mange i forvejen er hårdt presset økonomisk. Visma e-conomic udviklede sidste år en ny, forretningsstrategisk service, Straksindbetaling, som sikrer, at deres kunder hurtigere får penge ind på kontoen for solgte ydelser. Straksindbetaling viser sig nu at være en ekstra håndsrækning, som kan sikre kundernes likviditet fremadrettet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum