Varde Kommune

Digital leverandørliste gør det lettere for håndværkere og entreprenører

21.3.2017 05:00 | Varde Kommune

Del

Håndværkere og entreprenører får nu lettere ved at byde ind på kommunale opgaver i Varde Kommune. Fra 1. april 2017 skifter Varde Kommune til en digital løsning for leverandørlisten. Det skal gøre leverandørlisten mere fleksibel og opgavetildelingen mere gennemsigtig.

BYGGERI

Varde Kommunes håndværkerliste, den såkaldte rulleliste, udfases per 1. april 2017 til fordel for en digital leverandørliste.

Den nye digitale løsning skal gøre det nemmere for håndværkere, entreprenører og rådgivere at komme i betragtning til Kommunale opgaver. Samtidig skal den nye liste skabe mere åbenhed i udbuddet af opgaver.

FAKTA:                                                 

  • Varde Kommune indførte i 2014 ”rullelisten,” der skulle sikre en åben tilgang til de kommunale bygge- og vedligeholdelsesopgaver. Listen betød, at opgaverne gik på tur mellem de tilmeldte håndværkere og entreprenører.
  • Rullelisten udfases per 1. april 2017 til fordel for den digitale leverandørliste.
  • Leverandørregistreringen foregår digitalt hos www.comdia.com.
  • Man skal registrere sig, selv om man stod på den gamle rulleliste.
  • Registrering på leverandørportalen er obligatorisk, hvis man ønsker at løse bygge- og anlægsopgaver samt tilhørende rådgivningsopgaver for Varde Kommune efter 1. april 2017.

CITATER

Preben Friis-Hauge, formand for Udvalget for Plan og Teknik, Varde Kommune

"Jeg ser rullelisterne som en succes for erhvervslivet i vores kommune. Derfor er det også naturligt, at vi nu har videreudviklet og forenklet det værktøj, der bruges til fortsættelse af ordningen"

"Den nye leverandørliste er overskuelig og nem at holde ajour. Jeg finder det meget positivt, at rådgivningsfirmaer nu også bliver en del af listen"

Martin Højgaard Jensen, teamleder, Ejendomscentret, Varde Kommune

Den nye digitale løsning giver os en mere gennemsigtig ordning, som vil gøre det nemmere for alle parter at holde sig opdateret”

”Den nye digitale løsning gør det lettere for os at finde de oplagte kandidater til de enkelte opgaver, ligesom virksomhederne ved registrering bliver mere synlige og på den måde tilkendegiver, at de ønsker at udføre opgaver for Varde Kommune”

PRESSEKONTAKT

Preben Friis-Hauge
Formand for udvalget for Plan og Teknik, Varde Kommune
60 21 45 44
prfh@varde.dk

Martin Højgaard Jensen
Teamleder, Ejendomscenteret, Varde Kommune
24 86 07 50
mahj@varde.dk

Steffen Kjær
Kommunikationschef, Varde Kommune
23 36 26 38
stkj@varde.dk

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Varde Kommune ligger langs den jyske vestkyst og strækker sig fra Nymindegab i nord til Skallingen i syd. 

Med visionen "Vi i Naturen" fokuserer vi på vores enestående natur og det gode liv i Varde Kommune.

Igennem Vadehavet er vi er en del af UNESCO Verdensarv, og med Naturpark Vesterhavet lige uden for døren har vi unikke naturoplevelser til både store og små.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Kronprins Frederik og stjernearkitekt Bjarke Ingels indviede bunkermuseum29.6.2017 15:04pressemeddelelse

For øjnene af 250 indbudte gæster og pressefolk fra seks lande blev det nye TIRPITZ indviet i formiddags. Blandt gæsterne var stjernearkitekt Bjarke Ingels og H.K.H. Kronprins Frederik, som begge var synligt begejstrede for det splinternye museum. Kulturminister Mette Bock forestod selve indvielsen ved at flytte et såkaldt tjekkisk pindsvin. Hun fik en hjælpende hånd af H.K.H. Kronprins Frederik.

Sidste chance for akkreditering: TIRPITZ bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik27.6.2017 08:18pressemeddelelse

TIRPITZ i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. TIRPITZ er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

Info om akkreditering: Tirpitz bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik13.6.2017 13:51pressemeddelelse

Tirpitz i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. Tirpitz er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum