BoligPortal

Digital boligudlejning: BoligPortal holder dampen oppe på lejeboligmarkedet

Del

Mens Corona-krisen rammer dele af boligmarkedet hårdt, hjælper nye digitale løsninger fra BoligPortal udlejere og lejere med udlejning af lejeboliger.

Digitale værktøjer hjælper til tryg og sikker boligudlejning

BoligPortal har netop lanceret digital boligfremvisning som en ny service til udlejere og lejere. Digital boligfremvisning sikrer, at lejere kan få fremvist lejeboliger uden at gå uden for en dør.


”Vi reagerede hurtigt på den utryghed, som lejere og udlejere har givet udtryk for i dagene efter regeringens udmelding d. 11. marts,” fortæller Anders Hyldborg, administrerende direktør ved BoligPortal, og fortsætter: ”I vores annoncer er det nu muligt for udlejer at kommunikere muligheden for digitale fremvisninger. Dialogen kan foregå trygt via telefon eller iPad, alt imens lejer sidder hjemme ved spisebordet.”


Fra 0 til 2000 på 48 timer
På kun to dage steg antallet af boligannoncer, med tilbud om digitale fremvisninger, fra 0 til 2000. Der tegner sig et billede af, at den digitale løsning hjælper med at dække et aktuelt behov i boligmarkedet.

Christian Munch fra Lejeboligmægleren er en af de udlejere, der allerede har taget idéen til sig:

Vi syntes, at muligheden for digital fremvisning, som en del af vores annoncer hos BoligPortal, var oplagt. Vi valgte straks at være med. Vi har allerede haft den første fremvisning og har flere i kalenderen. Vi må tænke utraditionelt og ændre vores normale forretningsgange i disse tider, ” siger Christian Munch, indehaver ved Lejeboligmægleren.


Digital udlejning - fra fremvisning til indflytning

Udover digital fremvisning tilbyder BoligPortal andre digitale løsninger. Rigtig mange professionelle udlejere, og flere tusinde private udlejere, gør allerede brug af BoligPortals digitale lejekontrakt og digitale flytterapporter. Udbyttet for lejere og udlejere er det vigtigste, nemlig et boligskifte.

”Vores digitale flytterapport og digitale lejekontrakt indeholder bl.a. relevante, juridiske elementer og GDPR-sikret opbevaring,” siger adm. direktør Hyldborg og fortsætter: ”Derudover foregår udfyldning og underskrift også digitalt, hvilket betyder, at lejer og udlejer har mulighed for at undgå den fysiske kontakt, som er kilde til megen utryghed i denne tid.

Efterspørgslen på lejeboliger står uændret 

Trods en uvant og urolig tid for den danske befolkning, ændrer det ikke den fortsat høje efterspørgsel på lejeboliger. Hos BoligPortal er stemningen fortrøstningsfuld. Folk har fortsat brug for et sted at bo, og vi oplever, at de fortsat ønsker vores hjælp.

”Det kræver enormt meget af min organisation lige nu. Vi skal tilpasse os en virkelighed, som forandrer sig hele tiden, og hvor vi ønsker at hjælpe udlejere og lejere bedst muligt. Vi skal hjælpe med at holde hjulene i branchen i gang og få hverdagen til at fungere. Her er digital innovation og effektiv eksekvering altafgørende,
” understreger adm. direktør Hyldborg og afslutter: ”Vi har flere digitale løsninger, som markedet har taget til sig - digital fremvisning er den seneste, og både lejer og udlejer har virkelig taget godt imod den. Vi tillader os generelt at være positive, men har også respekt for, hvad fremtiden byder os og branchen.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum