Danmarks Idrætsforbund

DIF: En Wozniacki satte milepæl i dansk idrætshistorie

Del

Danmarks Idrætsforbund (DIF) hylder Caroline Wozniacki efter hendes sejr i Australian Open og kalder hendes triumf for en milepæl i dansk idrætshistorie.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki vandt søndag middag dansk tid Australian Open og sikrede dermed sig selv og Danmark den første grand slam-sejr i single nogensinde.

”Det er en milepæl i dansk idrætshistorie, og jeg virkelig glad på både Carolines og dansk idræts vegne,” siger Morten Mølholm Hansen, der er direktør for DIF.

Den danske fanebærer fra Rio-legene vandt med sin sejr over Simona Halep sin 28. turneringsejr på WTA-touren og generobrede samtidigt førstepladsen på verdensranglisten.

”Hun har i mere end et årti toppræsteret i en global sportsgren, hvor den internationale konkurrence er ufattelig hård. Nu har hun sat kronen på værket. Hun var en fornem repræsentant for dansk idræt, da hun bar fanen ind på Maracana i 2016, og det var hun så sandelig også i dag,” siger DIF’s direktør.

Kontakter

Billeder

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 61 specialforbund (62 pr. 1/1-2018), ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum