Danmarks Idrætsforbund

DIF: En enestående præstation

Del

Danmarks Idrætsforbund hylder de danske håndboldherrer og glæder sig samtidig over, at holdet nu er klar til OL i Tokyo 2020.

Danmark er for første gang nogensinde verdensmester i håndbold for herrer. En præstation, der får det brede smil frem hos DIF’s formand, Niels Nygaard.

”Kæmpe tillykke til håndboldherrerne og Dansk Håndbold Forbund med VM-titlen. Det er en enestående præstation. Ikke alene guldet i sig selv er en unik bedrift, men måden, det er sket på, med 10 sejre i træk, fortjener også anerkendelse. Håndboldlandsholdet har ganske enkelt spillet fremragende,” siger Niels Nygaard og fortsætter:

”VM-guldet er en cadeau til elite- og talentarbejdet i Dansk Håndbold Forbund, men det er også et kæmpe skulderklap til vores mange dygtige håndboldklubber landet over og foreningslivet generelt. Det er frivillige håndboldfolk, der træning efter træning gennem årene, har udviklet de her håndboldgutters evner og glæde ved spillet fra de var små drenge. Det glæder mig usigeligt, at den danske foreningsmodel har været medvirkende til, at vi i dag står med en flok store stærke verdensmestre i herrehåndbold.”

DIF’s formand Niels Nygaard Niels Nygaard glæder sig også over, at Danmark med VM-titlen i håndbold nu også er sikret deltagelse ved OL i Tokyo i 2020.

”Vi er enormt glade for, at vi allerede nu kan sige, at håndboldherrerne med VM-titlen i hus er klar til OL i Tokyo 2020. Det er et stort plus i vores forberedelser og muligheder for at lave det optimale set-up for OL. Derudover er det jo fantastisk, at vi igen bliver repræsenteret i Tokyo med en holdsport, der kører i stort set hele OL-perioden. Og skulle det ende med finale og OL-guld igen ligesom i Rio, tager vi selvfølgelig gerne det med.”

Yderligere information

Niels Nygaard, formand i DIF, mobil 20 73 71 12

Foto: 
Lars Møller 

Kontakter

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og flere end 1,9 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum