Hjørring Kommune

Dialogmøde om genstart af fritids- og foreningslivet i Hjørring Kommune

Del

På vegne af Hjørring Kommunes Fritids- & Folkeoplysningsudvalg inviteres det frivillige folkeoplysende fritids- og foreningsliv til virtuelt dialogmøde om genstart af fritids- og foreningslivet d. 9. marts kl. 19.00.

Grundet den seneste tids nedlukning og restriktioner har det frivillige folkeoplysende fritids- og foreningsliv været lagt i dvale. Nye ideer og tiltag er poppet op undervejs, men det vi alle kender med at kunne samles fysisk i foreningsfællesskabet har været i stilstand.

I forbindelse med den gradvise genåbning af det danske samfund, begynder det frivillige folkeoplysende fritids- og foreningsliv i de kommende måneder også at blomstre igen. Mange børn, unge, voksne og seniorer glæder sig til at samles om aktiviteter igen i foreningsfællesskaberne.

”I Hjørring Kommune er vi stolte af at have et varieret og mangfoldigt fritids- og foreningsliv. Overalt ser vi et bredt alment foreningsliv med mange idrætsgrene, spejdere og andre aktiviteter. Sammen med de mange nicheprægede foreningsaktiviteter, den folkeoplysende voksenundervisning og et individuelt fritidsliv er mulighederne mange, og værdien er stor for alle” - udtaler Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech.

Derfor vil Hjørring Kommune gerne i dialog med de frivillige ildsjæle om, hvordan Hjørring Kommune bedst muligt kan understøtte det frivillige folkeoplysende fritids- og foreningsliv i denne genstart.

Formålet for det virtuelle dialogmøde er: 1) præsentation af mulige værktøjer at bruge i genstarten af det frivillige folkeoplysende fritids- og foreningsliv og 2) have en tættere dialog med de frivillige ildsjæle om, hvilke udfordringer de oplever og hvilke værktøjer de kan se potentiale i, at Hjørring Kommune understøtter for den bedst mulige genstart af fritids- og foreningslivet i 2021.

Efterfølgende vil der være mulighed for at hoppe af mødet, og dem der har interesse i udarbejdelse af Hjørring Kommunes nye Talent- & Eliteidrætspolitik kan blive og fortsat deltage på mødet. Her præsenteres en status på udarbejdelsen og den proces, der har været gennemført indtil nu ift. den nye politik. Der vil herefter være en dialog omkring input og perspektiver til den nye Talent- & Eliteidrætspolitik.

Der vil være repræsentanter fra Børne-, Fritids- & Undervisningsforvaltningen samt medlemmer fra Hjørring Kommunes Fritids- & Folkeoplysningsudvalget tilstede til dialogmødet.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 41 93 77 03

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Et af de største projekter nogensinde skal redde masser af sommerhuse langs med vestkysten24.3.2021 11:24:41 CET | Pressemeddelelse

Efter et langt tilløb begynder nu et stort sandfodringsprojekt, der er blevet til i et tæt samarbejde mellem 12 grundejerforeninger, Skallerup Seaside Resort A/S og Hjørring Kommune. Alle projektdeltagerne har været til lommerne, og projektet har modtaget støtte fra Statens kystbeskyttelsespulje for 2020. Derfor kan sandfodringen for i alt 11 millioner kroner nu begynde. - Det er helt unikt i national målestok at både grundejerforeninger, en privat virksomhed og en kommune kan finde sammen om et fælles mål. Og alene omfanget af både udgiften og hvor meget sand der skal flyttes, gør det her kystsikringsprojekt til et af de største i Danmark nogensinde, siger borgmester Arne Boelt (S). Sandfodringen vil ske ud for Nr. Lyngby og på en lang strækning omkring Lønstrup fra Mårup i syd til Udemarken i nord. Området dækker de 12 deltagende grundejerforeningernes kyststrækninger. Sandet stammer fra en nødvendig oprensning af indsejlingen til Hirtshals Havn. En oprensning der er nødvendig for at

Sindals nye ældrecenter bliver i et plan – bygget med fokus på tryghed og hjemlighed.3.3.2021 09:24:42 CET | Pressemeddelelse

Udover at være et hjem for borgere, der ikke længere kan klare sig selv i eget hjem, skal det nye Vendelbocenter indeholde et aktivitetscenter for ældre borgere, træningsfaciliteter til genoptræning samt en sygeplejeklinik. Desuden skal der være plads til de mange frivillige, der hjælper til på centeret, og til foreningen Solgårdens Venner. Der arbejdes også på at skabe et cafétilbud på centeret, hvor borgere med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne eksempelvis kan betjene en café. Med 96 plejeboliger bliver det nye Vendelbocenter kommunens hidtil største. Hjørring Kommune har været igennem en længere proces for at vælge den rette arkitekt til byggeriet, og et enigt bygherreudvalg har nu valgt arkitektfirmaet Cubo. - Det nye Vendelbocenter skal både være et hjem for mange beboere og et sted, hvor borgere fra lokalområdet kan komme til genoptræning, i aktivitetscenter eller få kop kaffe i cafeen – og samtidig skal det være en arbejdsplads. Det er en svær opgave at rumme alle de

Lærerkreds Nord og Hjørring Kommune har indgået en lokal arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere på kommunens folkeskoler, Hjørringskolen og Hjørring Ny 1016.2.2021 09:45:43 CET | Pressemeddelelse

I 2020 indgik KL og Lærernes Centralorganisation igen en central arbejdstidsaftale på skoleområdet, A20. Intentioner og værdier i A20 er i god overensstemmelse med det mangeårige gode og stærke samarbejde mellem Lærerkreds Nord og Hjørring Kommune. Et samarbejde der allerede i 2018 førte til en lokal arbejdstidsaftale, som sikrede god sammenhæng mellem tid til undervisning og til forberedelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum