DI - Dansk Industri

DI: Vigtigt at finanslovsaftalen for 2018 er på plads

Del

Det er godt, at der i aften er indgået en aftale om finansloven. Det er vigtigt for Danmark, at vi har ro om det kommende års budget, mener DI.

For danske virksomheder er det afgørende med stabilitet og vished om de regler, der gælder for det kommende års investeringer, siger adm. direktør Karsten Dybvad.

Det aftalte løft på voksen- og efteruddannelsesområdet er nu endeligt på plads.

- Ligesom aftaleparterne mener vi, det er afgørende, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. Derfor er det positivt, at man vil følge udviklingen tæt. Det er en forudsætning, hvis vi skal imødekomme virksomhedernes behov for medarbejdere i de kommende år, siger Karsten Dybvad.

DI ser ligeledes positivt på, at der er indgået aftale om en række infrastrukturinvesteringer.

- DI’s medlemsvirksomheder har længe efterlyst øgede investeringer i infrastruktur. Derfor er det godt, at der nu bl.a. tages initiativ til at udvide motorvejen på Vestfyn, siger Karsten Dybvad.

Danmark har brug for et skattevæsen, der er effektivt og driftssikkert.

- Det er afgørende for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og tillid til skattevæsenet, at vi undgår den type skandaler, som vi har oplevet i de senere år. Det er derfor positivt, at skattevæsenet tilføres yderligere et betydeligt beløb frem mod 2021 - ud over det løft, der skete med finansloven for 2017, siger Karsten Dybvad.

Endelig hæfter DI sig ved, at aftalen også indeholder en række skattejusteringer, der samlet set vil sænke skatten for danske lønmodtagere.

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressekoordinator i DI Claus Kaae-Nielsen på clkn@di.dk eller 23326829

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum