DI - Dansk Industri

DI udnævner chef for turisme og oplevelsesøkonomi

Del

Turisme og oplevelsesøkonomi er i hastig vækst – også for DI, som får stadig flere medlemmer inden for området. Derfor styrker DI nu indsatsen på området og udnævner pr. dags dato Sune K. Jensen til chef for turisme og oplevelsesøkonomi. Samtidig ansættes en yderligere medarbejder til DI’s arbejde på turismeområdet.

- Vi sætter ekstra turbo på vores arbejde med at sikre turist- og oplevelseserhvervet de bedste mulige rammer at drive deres virksomhed ud fra. Vi oplever en stor interesse for at blive medlem af DI – ikke mindst inden for turismeområdet. Stadig flere kulturinstitutioner ser sig i stigende grad som en del af turisme- og oplevelseserhvervet, og en del af dem søger ind i DI for at få adgang til vores services og netværk, siger direktør Tine Roed.

Sune K. Jensen har gennem flere år arbejdet med turismeområdet i DI.

- Det er et superspændende område med mange forskellige typer af virksomheder lige fra forlystelsesparker, museer til messecentre. Turismen skaber eksportindtægter for cirka 55 mia. kr., så turismevirksomhederne står for en stor del af både vækstskabelsen og arbejdspladserne rundt omkring i Danmark, siger turisme- og oplevelseschef Sune K. Jensen.

- Der er især fire ting, som vores nye medlemmer lægger vægt på, når de vælger at melde sig ind i DI. Vores rådgivning, vores politiske gennemslagskraft, vores internationale fokus og vores netværket med andre centrale aktører inden for turist- og oplevelsesområdet. På alle de områder har DI rigtig meget at tilbyde, og jeg glæder mig til at styrke og udvikle den indsats, siger Sune K. Jensen.

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt pressechef og vicedirektør Per Geckler Møller på tlf.: 2949 4434

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum