DI Thy Mors

DI Thy/Mors: Vi skal vise os frem for verden

Del

Det skal være attraktivt at arbejde og investere i Thy og på Mors. Vi skal vise verden, at det er et godt og sundt sted at drive virksomhed. Og vi skal vise verden, at det et godt sted at bo - i trygge og smukke omgivelser og med fantastiske karrieremuligheder i de lokale virksomheder.

På DI Thy/Mors’ årlige erhvervstræf drøfter vi, hvordan borgere, politikere og erhvervsliv i fællesskab får endnu flere til at bo, arbejde og drive virksomhed i Thy og på Mors.

Pressen inviteres til:

DI Thy/Mors’ Erhvervstræf 2018,
Torsdag den 7. juni 2018 kl. 16.00 – 19.00,
Hotel Vildsund Strand, Ved Stranden 2, 7700 Thisted

På erhvervstræffet kan du møde manden bag de succesfulde Bakkedal-kampagner, markedsføringsdirektør Michael Pilgaard fra Dragsbæk A/S. Han fortæller, hvad området har betydet for dem som virksomhed, og hvordan hele Danmark har fået øjnene op for Thy og Mors.

Det industrielle flagskib Aalborg Portland gæster også årets erhvervstræf. Adm. direktør Michael L. Thomsen giver sit perspektiv på, hvad virksomhederne selv kan gøre for at tiltrække dygtige medarbejdere og lærlinge fra både nær og fjern.

Du får også historien om Lina Hundebøl Jespersen, der forlod København for at komme hjem til Thy, og som nu lever et liv i Klitmøller som læge, regionsrådsmedlem og surfer.

For at kridte op til en spændende debat mellem vores borgmestre og de lokale virksomheder, giver direktør i DI Tine Roed sit perspektiv på, hvad forudsætningerne er for vækst og udvikling i Thy og på Mors.

Panelet vil efterfølgende forsøge at svare på, hvordan vi i fællesskab uddanner flere faglærte, hvordan vi med bedre veje og forbindelser knytter Thy og Mors tættere sammen med resten af landet, og ikke mindst hvordan vi bliver endnu bedre til at vise os frem for verden.

Og så gemmer der sig en god menneskelig historie bag den årlige lærlingepris, som overrækkes til et ungt menneske fra egnen, der har gjort en forskel – og dermed givet sit bidrag til vækst og udvikling i Thy og på Mors. Prisen overrækkes af borgmester i Thisted Kommune Ulla Vestergaard og DI’s formand for Thy/Mors Tage Odgaard Nielsen.

Se hele programmet for Erhvervstræffet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger og tilmelding – kontakt:
Konsulent i DI Aalborg, Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858
Pressekoordinator, Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf.: 3377 3785

Billeder

Information om DI Thy Mors

DI Thy Mors
DI Thy MorsFor yderligere information om DI Thy/Mors:

Konsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Økonomielev får tildelt stort ansvar og vinder årets lærling 201918.2.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han i sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega i løbet af sin læretid hos Thy-Mors Energi A/S.

Tunge løft uden skader udløser initiativpris på Mors1.11.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det skal være slut med rygskader og nedslidte medarbejdere på byggepladsen. I hvert fald hvis man spørger hos Smart Lift A/S på Mors. De har nemlig udviklet vakuumlifte, som med en kombination af præcision og styrke kan løfte og montere vinduespartier og andre store elementer. Helt uden at medarbejderen behøver at bruge kræfter. Ifølge formanden for DI Thy/Mors, Tage Odgaard Nielsen, har Smart Lift A/S ramt et stort behov i markedet. Et behov som har skabt grundlag for en kraftig skalering af Smart Lift A/S. Og som nu udløser DI Thy/Mors’ Initiativpris 2018. - Man kan faktisk sige, at Smart Lift løfter hele niveauet på byggepladserne. Liftene er med til at øge effektiviteten, fordi én mand pludselig kan lave tre mands arbejde. Der bliver mindre spild, fordi der er færre elementer, der går i stykker. Og endnu vigtigere, så slipper folkene for selv at løfte rundt på vinduer, gipsplader og andre tunge ting. Dét er ægte innovation, og det fortjener at blive hyldet, siger Tage Odgaard Niels

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum